JEFF SCOTT SOTO: TA XΡONIA ME TON MALMSTEEN

Ο μεγάλος Jeff Scott Soto έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και μίλησε τόσο για τη συνεργασία του με τον Yngwie Malmsteen όσο και για τους Sons Of Apollo. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα είπε για τα πρώτα χρόνια που δούλεψε με τον Σουηδό κιθαρίστα. "Ήταν σαν να δουλεύεις για αυτόν, και όχι σαν να δουλεύεις με αυτόν. Δε θα γινόμασταν ποτέ κανονική μπάντα." Επίσης, ο συμπαθής τραγουδιστής ανέφερε πώς ένιωθε που ήταν ο μόνος που δεν ήταν Σουηδός στα πρώτα χρόνια των Rising Force:

Jeff Scott Soto:"Ήταν ένα από τα πράγματα που με οδήγησαν να φύγω από το συγκρότημα. Ένιωθα πραγματικά σαν ξένος, και ότι δεν θα υπήρχε ποτέ η ίδια ευκαιρία για όλους μας. Το γλωσσικό εμπόδιο, η διοίκηση, υπήρχαν πολλοί παραγοντες που το έκαναν πολύ δύσκολο. Δεν θα το άλλαζα όμως για τίποτα. Θα επέστρεφα και θα το έκανα ξανά, αλλά θα το έκανα διαφορετικά. Συνολικά ήταν μια καταπληκτική εμπειρία και με έβαλε εκεί που βρίσκομαι σήμερα. Δεν μετανιώνω".

Άλλη μια δήλωση λοιπόν που προστίθεται στις άπειρες που επιβεβαιώνουν τον δύσκολο χαρακτήρα του Yngwie Malmsteen. Ας απολαύσουμε μια εξαιρετική στιγμή με τον καλύτερο τραγουδιστή που είχε ποτέ στο συγκρότημά του.

Copyright 2024. All Right Reserved.