KING DIAMOND: ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ

Μπορεί η πανδημία να έχει χαλάσει ή να έχει καθυστερήσει τα σχέδια πολλών καλλιτεχνών, για τον King Diamond ωστόσο αυτή η περίοδος αποδεικνύεται πολύ παραγωγική καθώς δουλεύει πάνω σε νέο υλικό τόσο για τους King Diamond όσο και για τους Mercyful Fate! Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του όταν η πανδημία τελειώσει και ξεκινήσουν οι περιοδείες θα έχει ήδη έτοιμο από έναν δίσκο για την κάθε μπάντα.

Μιλώντας στην εκπομπή The Electric Theater Witch Clown και στον παραγωγό M. Shawn “Clown” Crahan  (o γνωστός Clown των Slipknot) ο King Diamond έδωσε λεπτομέρειες για τους δίσκους στους οποίους δουλεύει: «Αυτή την περίοδο γράφω με τον Hank Shermann για τους Mercyful Fate ενώ για τους King Diamond γράφω τόσο μόνος μου όσο και με τον Andy LaRoque. To album των King Diamond θα ονομάζεται The Instiitute και ο δίσκος αυτός θα είναι το πρώτο από τα δύο μέρη καθώς θα υπάρχουν δύο δίσκοι που θα ολοκληρώνουν την ιστορία. Όπως λέει και ο τίτλος, θα υπάρχει αρκετό περίεργο και τρελό υλικό.

Όσο για τους Mercyful Fate, έχω ήδη τον τίτλο αλλά αυτή τη στιγμή δεν θα τον αποκαλύψω σε κανέναν. Έχουμε επίσης και το εξώφυλλο του δίσκου. Είναι όπως πρέπει, πολύ σωστό για τους Mercyful Fate. Θα είναι μια επιστροφή στα βασικά. Τα φωνητικά μου και στις δύο κυκλοφορίες, ειδικά με τους King Diamond, θα είναι πάλι όλα lead, όπως ήταν και παλιά και θα είναι πολύ μπροστά στην παραγωγή. Η μουσική για τους Mercyful Fate θα είναι αρκετά παλιομοδίτικη, ο Hank γράφει αρκετά όπως και τον παλιό καιρό. Είναι ωραίο να βλέπουμε ότι μπορούμε να και πάλι να το κάνουμε όπως παλιά. Οπότε αυτή τη στιγμή δουλεύονται δύο albums τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμα μέχρι να έρθει ο καιρός που θα μπορούμε να βγούμε πάλι για περιοδεία».

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη του King Diamond εδώ. Το πιο πρόσφατο υλικό που έχει ηχογραφήσει ο King Diamond ήταν το κομμάτι Masquerade Of Madness το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2019 σαν προπομπός του The Institute, το οποίο αρχικά ήταν σχεδιασμένο για κυκλοφορία μέσα στο 2020.

Copyright 2024. All Right Reserved.