KROKUS: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ LIVE ΔΙΣΚΟ

Οι Ελβετοί hard rockers Krokus ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου CD/DVD το οποίο θα περιέχει την ζωντανή εμφάνισή τους στο Wacken Open Air τον Αύγουστο του 2019 στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους. Ο δίσκος που πιθανότατα θα είναι και το κύκνειο άσμα της μπάντα θα τιτλοφορείται Adios Amigos Live @ Wacken και θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου.

Ο μπασίστας της μπάντας Chris Von Rohre είπε σχετικά: «Ήταν μια μαγική μέρα για εμάς! Από το πρώτο κιόλας κομμάτι νιώσαμε ότι το αίσθημα, η σύνδεση με τον κόσμο και ο ήχος ήταν σωστά. Συμπέρασμα: ένα τεράστιο hard rock party!»

Ο κιθαρίστας Fernando Von Arb συμπλήρωσε: «Συχνά οι καλύτερες συναυλίες δεν καταγράφονται ή κάποιο τεχνικό θέμα πάει στραβά. Εδώ απλά όλα είναι στην θέση τους».

Οι Krokus ξεκίνησαν πριν περίπου 2 χρόνια την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους η οποία αν και ήταν να ολοκληρωθεί στις 7/12/19 στην Ζυρίχη, εντούτοις πήρε παράταση λόγω της εξαιρετικής ανταπόκρισης που έλαβε. Ωστόσο λόγω της πανδημίας η μπάντα αναγκάστηκε τον περασμένο Απρίλιο να αναβάλει το κομμάτι της περιοδείας στις Η.Π.Α.  και τον Καναδά από θα διαρκούσε από τις 18/9 έως τις 10/10. Ο τραγουδιστής της μπάντας Mark Storace δήλωσε σχετικά με την αναβολή: «Θα ολοκληρώσουμε οπωσδήποτε την περιοδεία, όποτε και αν είναι αυτό. Οι Krokus θέλουν να τελειώσουν την καριέρα τους με έναν τρόπο που τους αξίζει και τους αρμόζει. Υπάρχει ακόμα πολύ κέφι και δύναμη να δώσουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Το tracklisting του Adios Amigos Live @ Wacken:

01. Headhunter

02. Long Stick Goes Boom

03. American Woman

04. Hellraiser

05. Winning Man

06. Hoodoo Woman

07. Fire

08. Bedside Radio

09. Rockin' in The Free World (Neil Young cover)

10. Eat The Rich

11. Easy Rocker

12. Heatstrokes

13. Drumdog On The Loose

14. Quinn The Eskimo (Bob Dylan cover)

krokusadiosamigoswacken_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.