LION'S SHARE: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕ MOTORHEAD

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τότε που ο Lemmy έφυγε από την ζωή και οι Σουηδοί heavy/power metallers Lion’s Share αποφάσισαν να τιμήσουν την μνήμη του με μια διασκευή στο Killed By Death των Motorhead, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ, ενώ πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το video για το κομμάτι, την εισαγωγή του οποίου κάνει ο ντράμερ των Motorhead Mickey Dee.

Ο τραγουδιστής των Lion’s Share Nils Patrik Johansson είπε σχετικά με την διασκευή: «Ο Lemmy είναι πραγματικά η ενσάρκωση του rock n’ roll και παρόλο που η μουσική των Lion’s Share είναι περισσότερο heavy metal παρά rock n’ roll, ο Lemmy και οι Motorhead ήταν πάντα μια μεγάλη έμπνευση για εμάς εδώ και χρόνια. Συζητούσαμε για να δώσουμε στους οπαδούς μας μια έκπληξη και όταν είχα την ιδέα για την διασκευή στο Killed By Death ο Lars (Chriss, κιθάρα) συμφώνησε και έκανε μια φοβερή προσαρμογή του κομματιού που δεν ήταν απλά αντιγραφή του πρωτότυπου, κάτι που δεν θα είχε νόημα».

Ο Chriss από την μεριά του πρόσθεσε: «Είχαμε την χαρά να παίξουμε σαν support στους Motorhead, τον Dio και τους Manowar στην περιοδεία Monsters Of The Millennium και όλες οι μπάντες μας φέρθηκαν πολύ καλά. Ο Lemmy ήταν ένας πολύ καλός και αστείος άνθρωπος για να κάνεις παρέα. Έχω τόσες πολλές καλές αναμνήσεις από αυτή την περιοδεία. Ήταν πολύ ωραίο να έχουμε τον συμπατριώτη μας Mickey Dee για να κάνει την εισαγωγή του video, όπως και ότι πολλοί fans από όλο τον κόσμο μας έστειλαν υπέροχες φωτογραφίες του Lemmy οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στο video».

Οι Lion’s Share κυκλοφόρησαν το 2018 το ομώνυμό τους EP ενώ έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει άλλα 5 singles, κάποια εκ των οποίων θα περιληφθούν και στον νέο τους δίσκο. Ταυτόχρονα, έχουν κάνει ψηφιακά διαθέσιμη ολόκληρη την δισκογραφία τους σε remastered εκδόσεις με νέο artwork.

Lion'sShareDeath1_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.