MAX CAVALERA: ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΩ ΜΟΥΣΙΚΗ

Το πρώην μέλος των Sepultura Max Cavalera μίλησε σε συνέντευξή με το “Rock Talk With Mitch Lafon” και περιέγραψε τα συναισθήματα όταν έφυγε από τους Sepultura.

“Τους πρώτους τρεις μήνες είχα πέσει σε κατάθλιψη. Δεν ήθελα να ξαναπαίξω μουσική. Ήμουν απογοητευμένος με διάφορα θέματα. Ήταν σα να δούλευες ολόκληρη τη ζωή σου για κάποιο σκοπό και τελικά δεν είχα την μπάντα πια.

Αυτό με έκανε να νιώθω πολύ απελπισμένος, χωρίς ελπίδα, αλλά νομίζω σιγά σιγά, ο κόσμος με βοήθησε να ξαναμπώ στο παιχνίδι

Είχα την ενθάρρυνση ακόμα και από ανθρώπους όπως ο Ozzy — βρεθήκαμε για δείπνο στο σπίτι του Ozzy, και ήταν πραγματικά ωραίο αυτό που είπε, ‘Εναπόκειται σε εσένα να σταθείς και πάλι στα πόδια σου.’ Και η Gloria [σύζυγος και μάνατζερ του Max] ήταν τεράστια η συμβολή της στο να με ενθαρρύνει να ξεκινήσω να γράφω και πάλι μουσική.

Και τότε έγραψα ένα demο, ήταν δύο τραγούδια — Το ‘Eye For An Eye’ and ‘No’ — έκανε τον Monte Conner της Roadrunner να παραμιλάει. Από εκείνη την στιγμή ποτέ δεν κοίταξα πίσω. Ήταν σαν αυτό που λέμε, ‘Αυτό είναι. Δημιουργούμε κάτι καινούργιο.'”

Ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη

Copyright 2024. All Right Reserved.