MICHAEL SCHENKER: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ MSG

Στις 29 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast ο νέος δίσκος του Michael Schenker, αυτή τη φορά όχι σαν Michael Schenker Fest αλλά υπό το όνομα των MSG και ο οποίος θα τιτλοφορείται Immortal και με τον οποίον ο Schenker θα γιορτάσει τα 50 χρόνια σαν μουσικός αλλά και τα 40 χρόνια σαν solo καλλιτέχνης.

Μαζί του στο Immortal θα έχει μια ονειρεμένη ομάδα μουσικών, με βασικό τραγουδιστή τον Ronnie Romero (Rainbow, Lords of Black) καθώς και τους Ralf Scheepers (Primal Fear), Joe Lynn Turner (ex-Deep Purple, ex-Rainbow) και Michael Voss (Mad Max), με τον τελευταίο να συνεργάζεται με τον Schenker στην παραγωγή του δίσκου. Επίσης μαζί του θα έχει τους Barry Sparks (μπάσο - Dokken), Steve Mann (πλήκτρα) και 3 ντράμερ, τους Bodo Schopf, Simon Phillips (ex-Toto) και Brian Tichy (ex-Whitesnake), ενώ special guest στα πλήκτρα θα είναι ο Derek Sherinian (ex- Dream Theater, Black Country Communion).

Πριν από περίπου 1 μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο single και videoclip μέσα από το Immortal για το κομμάτι Drilled To Kill ενώ πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το δεύτερο single για την μπαλάντα After The Rain,  τα οποία μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Στο Immortal θα περιέχεται και μια νέα εκτέλεση του In Search Of The Peace Of Mind το οποίο ηχογράφησε ο Schenker στον πρώτο δίσκο των Scorpions Lonesome Crow πίσω στο 1972. Όπως είπε ο Schenker: «Συνέθεσα αυτό το κομμάτι στην κουζίνα της μαμάς μου όταν ήμουν ακόμα 15 χρονών. Το solo είναι τόσο τέλειο που ακόμα και σήμερα δεν θα άλλαζα ούτε μια νότα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τραγούδι των τελευταίων 50 ετών για μένα. Είναι αυτό που τα ξεκίνησε όλα».

Το tracklisting του Immortal:

1 - Drilled To Kill        

2 - Don´t Die On Me Now      

3 - Knight Of The Dead          

4 - After The Rain      

5 - Devil's Daughter   

6 - Sail The Darkness 

7 - The Queen Of Thorns And Roses  

8 - Come On Over      

9 - Sangria Morte      

10 - In Search Of The Peace Of Mind

1000x1000_11_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.