NEO SINGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΤΕRNAL CHAMPION

To 2016 oι Eternal Champion είχαν κυκλοφορήσει το αριστουργηματικό “The Armor of Ire”. Πριν λίγες μέρες στο facebook του καταπληκτικού αυτού epic metal συγκροτήματος από το Austin του Texas (μην τους συγχέετε με τους Eternal Champion του “Oceans are now Battlefields”), ανακοινώθηκε ότι βγήκε σε κασέτα το νέο του single με τίτλο “Terminus Est”. To single περιέχει τα “Court of the Autarach” και “Flight over the Battle of Orythia”. Θα είναι σε μόνο 100 κόπιες, 50 από τις οποίες θα μοιράσουν σε μια συναυλία. Οπότε τσεκάρετε συχνά στο https://el-gr.facebook.com/eternalchampion γιατί το συγκρότημα θα βγάλει ανακοίνωση για τις άλλες 50.

H μπάντα αποτελείται από τους Brad Raub (μπάσο), Arthur Rizk (drums), Jason Tarpey (φωνητικά, γνωστό και από τους Iron Age), Blake "Rossover" Ibanez και John Powers στις κιθάρες – μάλιστα, το νέο single είναι δουλειά του τελευταίου. 

Η μπάντα το 2017 κυκλοφόρησε και το υπέροχο “Parallel of Death” EP. Πέρα από αυτές τις κυκλοφορίες το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του το πρώτο του demo από το 2013, ένα single και ένα split. Η ανακοίνωση στο facebook αναφέρει ότι η μπάντα ετοιμάζει νέο δίσκο.

Μέχρι νεωτέρας λοιπόν, ας απολαύσουμε και πάλι τα “The Armor of Ire” και “Parallel of Death”, όπως τα παραθέτουμε παρακάτω.

 

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.