NEO SOLO SINGLE ΑΠΟ ΤΟΝ GUS G.

Ο Gus G. έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ένα νέο instrumental single το οποίο θα περιέχεται στην επερχόμενη - άτιτλη ακόμα – solo δουλειά του η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Το κομμάτι έχει τον τίτλο Exosphere και το επίσημο videoclip του μπορείτε να το δείτε πιο κάτω ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά εδώ.

Ο Gus G. είπε σχετικά με την νέα του δουλειά: «Όταν χτύπησε η πανδημία στις αρχές του 2020, όλα τα σχέδια για περιοδεία των Firewind ανά τον κόσμο ακυρώθηκαν. Βρέθηκα κλεισμένος στο σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σιγά σιγά άρχισα να περνάω riffs και ιδέες στον υπολογιστή μου και πριν το καταλάβω, είχα ήδη μαζέψει αρκετό υλικό για έναν νέο δίσκο. Έχοντας μια νέα πραγματικότητα μπροστά μου, άρχισα να δημιουργώ τον νέο solo δίσκο μου και αυτή τη φορά αποφάσισα η κιθάρα μου να είναι η φωνή αυτού του δίσκου, αντί να έχω έναν τραγουδιστή ή διάφορους guests. Το Exosphere ήταν μια από τις πρώτες ιδέες που υλοποίησα. Δοκίμασα πολλές διαφορετικές εκδοχές και ενορχηστρώσεις του κομματιού πριν καταλήξω στην τελική. Η τελευταία προσθήκη στο κομμάτι ήταν να ενσωματώσω κάποια riffs σε πιο χαμηλά κουρδίσματα, καθώς το περασμένο καλοκαίρι απέκτησα για πρώτη φορά μια 7χορδη κιθάρα. Ο σκοπός ήταν να ενσωματώσω κάποια νέα στοιχεία στην μουσική μου, διατηρώντας ταυτόχρονα τον ήχο και το στυλ για το οποίο είμαι γνωστός. Είμαι πραγματικά χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα και ελπίζω να σας αρέσει η νέα μουσική. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα στο άμεσο μέλλον!»

Στον νέο αυτό, τέταρτο στη σειρά, solo δίσκο του ο Gus G. συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον μπασίστα Dennis Ward (ο οποίος έχει αναλάβει επίσης την μίξη και το mastering) ενώ στα τύμπανα συναντάμε τον νεοεισελθόντα Vincent Velazco.

gussingle32921.jpeg

Copyright 2024. All Right Reserved.