NIGHTMARE: ENΔΕΚΑΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΜETALLERS

Στις 2 Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει το ενδέκατο άλμπουμ των παλαίμαχων Γάλλων heavy metallers Nightmare, από την AFM Records, και θα έχει τίτλο "Aeternam". Να θυμίσουμε ότι θα είναι ο πρώτος με την τραγουδίστρια  Madie των  Faith In Agony, η οποία διαδέχθηκε την Magali Luyten που τραγούδισε στο προηγούμενο άλμπουμ της μπάντας, "Dead Sun" του 2016. (Το θρυλικό συγκρότημα εγκατέλειψε τα ανδρικά φωνητικά το 2015 όταν έφυγε από το γκρουπ ο για χρόνια τραγουδιστής τους Jo Amore, μαζί με τον drummer και αδερφό του David Amore.)

Για την ιστορία, να πούμε ότι τα δύο πρώτα LP της μπάντας (και ειδικά το εξαιρετικό ντεμπούτο "Waiting for the Twilight") στάθηκαν αφορμή ο κόσμος στην Ελλάδα να γνωρίσει το mid 80s γαλλικό heavy metal  - μαζί με τους Sortilege βέβαια- και αγαπήθηκαν αρκετά από τον κόσμο. Το 1988 οι Nightmare διέλυσαν, αλλά επανασυνδέθηκαν το 1999, κυκλοφορώντας το 2001 το "Cosmovision" που σήμανε τη στροφή τους σε πιο power metal δρόμους.

Ακολουθούν το tracklist και το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ. Δεν έχει δοθεί κάποιο νέο τραγούδι, παρά μόνο ένα μονόλεπτο αχρείαστο teaser βίντεο, οπότε προς το παρόν παραθέτουμε κάποιες ωραίες στιγμές από τα 2 πρώτα άλμπουμ, και ένα κομμάτι από το προηγούμενο άλμπουμ της μπάντας, που ήταν και το πρώτο τους με γυναικεία φωνητικά.

ΤRACKLIST:

01. ‘Temple Of Acheron’
02. ‘Divine Nemesis’
03. ‘The Passenger’
04. ‘Downfall Of A Tyrant’
05. ‘Crystal Lake’
06. ‘Lights On’
07. ‘Aeternam’
08. ‘Under The Ice’
09. ‘Black September’
10. ‘Anneliese’

Copyright 2024. All Right Reserved.