O MALMSTEEN ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 1987

Το Guitar Interactive  έκανε συνέντευξη στο Yngwie Malmsteen με την ευκαιρία της ζωντανής εμφάνισης του στο Λονδίνο μετά από σχεδόν μία δεκαετία.

Ερωτηθείς για τον τρόπο που αντιμετώπισε και επανήλθε μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε τον Ιούνιο του 1987 στο Woodland Hills της Καλιφόρνια…

Ο Malmsteen είπε: Εξ ου και ο τίτλος του βιβλίου μου “Relentless”. Επειδή όσα περισσότερα εμπόδια έχω μπροστά μου τόσο πιο δυνατός γίνομαι. Δε το βάζω ποτέ κάτω, ποτέ δεν παραιτούμαι.
Εάν βάλω έναν στόχο, αυτό είναι. Αν κάτι έχει τεχνικής φύσεως εμπόδια, ή ο στόχος είναι να επιτευχθεί, ότι μπορεί να είναι αυτό, Ίσως σε κάνει να σκεφτείς ότι είναι τόσο δύσκολο που δεν μπορείς τελικά να το πετύχεις.

Έτσι όταν είχα τραυματιστεί από το αυτοκινητιστικό ατύχημα, ο γιατρός μου είπε ότι θα γίνεις καλύτερα, ποτέ δε μου είπαν ότι δε θα γίνω καλύτερα, ακόμα και αν μου έλεγαν κάτι τέτοιο, θα απαντούσα… θα το κάνω γιατί είμαι το είδος ανθρώπου που δε το βάζει κάτω. Είναι εντελώς προσωπικό, εάν πω αυτός είναι ο τρόπος για να γίνει κάτι, δεν υπάρχει τίποτα να το σταματήσει.

Για όσους δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες σχετικά με το ατύχημα του Malmsteen στις 22 Ιουλίου του 1987, η Jaguar που οδηγούσε βγήκε από την πορεία της και τυλίχθηκε κυριολεκτικά γύρω από ένα δέντρο.
Ο Malmsteen έσπασε το τιμόνι με το κεφάλι του, από αυτή την πρόσκρουση δημιουργήθηκε θρόμβος στον εγκέφαλο, γεγονός που ο Yngwie ήταν σε κώμα για μία εβδομάδα. Όταν ξύπνησε από το κώμα διαπίστωσε ότι το δεξί του χέρι ήταν παράλυτο… κάτι που βέβαια το ξεπέρασε.

Ο Malmsteen ολοκλήρωσε το 2ο μέρος της περιοδείας του “World On Fire” στις ΗΠΑ.

Το τελευταίο άλμπουμ του Yngwie World On Fire” κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016 από την King Records.

Δείτε την συνέντευξη…

Copyright 2024. All Right Reserved.