O SEBASTIAN BACH ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ SLAVE TO THE GRIND... (16 VIDEOS)

Στις 12 Οκτωβρίου ο Sebastian Bach μαζί με τους SKID ROW έπαιξαν ζωντανά ολόκληρο το “Slave To The Grind” στο θρυλικό Whiskey A Go Go στο Hollywood της Καλιφόρνια.

Το προηγούμενο βράδυ (Παρασκευή 11 Οκτωβρίου) ο Bach παρουσίασε το πρώτο άλμπουμ SKID ROW στον ίδιο χώρο.

Ο Bach ξεκίνησε επετειακή περιοδεία για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου και ομόνυμου άλμπουμ των SKID ROW. H περιοδεία ξεκίνησε από το Cannery Ballroom στο Nashville του Tennessee στις 29 Αυγούστου.

Τον Ιούνιο ο Bach έκανε ανοικτή πρόσκληση στα υπόλοιπα μέλη των SKID ROW για να βρεθούν μαζί στο πλαίσιο της περιοδείας. Μερικές μέρες αργότερα σε συνέντευξη του σε Φιλανδικό κανάλι ο κιθαρίστας Dave “Snake” Sabo ανακοίνωσε ότι δεν αποδέχεται την πρόσκληση του Bach με την λέγοντας ότι δουλεύει με την μπάντα του, συμπληρώνοντας ότι αυτή είναι SKID ROW και αυτό είναι που κάνει.

Ο Drummer Rob Affuso ο οποίος έφυγε από την μπάντα το 1998, ισχυρίζεται ότι είναι το μοναδικό πρώην μέλος που διατηρεί επαφή με όλους τους πρώην συναδέλφους στους SKID ROW, εξακολουθεί να έχει πολύ καλή σχέση μαζί τους. Ο Rob εμφανίστηκε με τον Bach στις 25 Σεπτεμβρίου στο Sony Hall στην Νέα Υόρκη, για την ζωντανή εκτέλεση το Makin ‘A Mess.

Ακολουθεί το setlist της βραδιάς:

01. Slave To The Grind
02. The Threat
03. Quicksand Jesus
04. Psycho Love
05. Beggar's Day
06. Livin' On A Chain Gang
07. Creepshow
08. In A Darkened Room
09. Riot Act
10. Mudkicker
11. Wasted Time
12. Monkey Business

Encore:

13. 18 And Life
14. Youth Gone Wild
15. I Remember You
16. Get The Fuck Out

Copyright 2024. All Right Reserved.