OI BLACK ABYSS ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Οι Γερμανοί Black Abyss, είχαν κάνει δυνατό ξεκίνημα στα τέλη της δεκαετίας του 90 όταν κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Why το 1998.

Βέβαια η εποχή δεν ήταν και η καταλληλότερη για το ύφος της μπάντας που ήταν Heavy Metal με έντονα στοιχεία από δεκαετία του 80, από την άλλη στα τέλη της δεκαετίας του 90, υπήρξαν μπάντες που δειλά – δειλά, προσπαθούσαν να ακούγονται πιο κλασσικές κάτι που για τα δεδομένα της εποχής και την επικρατούσα κατάσταση εξακολουθούσαν να θεωρούνται παρωχημένα…

Το 2000 οι Black Abyss κυκλοφόρησαν το καλύτερο τους άλμπουμ όπως αποδείχθηκε και στην συνέχεια το Land Of Darkness, που έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την μπάντα στα αυτιά όσων την  ανακάλυψαν.

Το τρίτο άλμπουμ των Γερμανών κυκλοφόρησε το 2004 με τίτλο Angels Wear Black και το τέταρτο LP ήταν το Possessed το 2012.

Σήμερα η μπάντα έδωσε και πάλι το στίγμα της, ενημερώνοντας μας ότι βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση νέων τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν στο επερχόμενο άλμπουμ…
Δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είναι σημαντικό που επανέρχονται και σε μία εποχή που τα δεδομένα είναι περισσότερο συμβατά με το ύφος των Black Abyss.

Copyright 2024. All Right Reserved.