ONSLAUGHT: LIVE ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟ BLOODSTOCK FESTIVAL

Οι βετεράνοι Βρετανοί thrashers Onslaught πρόκειται να κάνουν το ζωντανό ντεμπούτο τους με την νέα τους σύνθεση στο φετινό Bloodstock Festival που διεξάγεται στο Derbyshire της Αγγλίας.

Στον πυρήνα των «παλιών» Nige Rockett (κιθάρα), Sy Keeler (φωνητικά) και Jeff Williams (μπάσο), ήρθαν φέτος να προστεθούν οι James Perry (τύμπανα) και Wayne Dorman (κιθάρα).

Ο Nige Rockett είπε σχετικά με τα νέα μέλη: «Η μπάντα πλέον ακούγεται πιο δυναμική και πιο εστιασμένα επιθετική από ποτέ. Ο James είναι πολύ καλός φίλος της μπάντας εδώ και πολλά χρόνια και είναι ένας εξαιρετικός ντράμερ, μια πλήρης thrash μηχανή, συμπαγής και ταχύτατη. Το ίδιο ισχύει και για τον Wayne, ταιριάζει απόλυτα με τους Onslaught, είναι ένας απίστευτος all around κιθαρίστας, το παίξιμό του είναι απόλυτα metal, χωρίς εκπτώσεις, ακριβώς ότι θα περίμενες να ακούσεις και από την μουσική μας. Το show στο Bloodstock πρόκειται να είναι εκρηκτικό όσο δεν πάει! Θα σας δούμε στο pit!»

Το φετινό Bloodstock Festival διεξάγεται 9 – 12 Αυγούστου στο Catton Park του Derbyshire, έχοντας σαν headliners στις 10/8 τους Judas Priest, στις 11/8 τους Gojira και στις 12/8 τους Nightwish, ενώ μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν επίσης οι Doro, Emperor, DevilDriver, Orphaned Land, Venom Inc., Mr. Big, Amaranthe, Kamelot, Suicidal Tendencies, Watain, Combichrist, Nails, Orden Ogan, Memoriam κλπ.

2018-poster.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.