ORANGE GOBLIN: THE WOLF BITES BACK !

Οι Λονδρέζοι heavy rockers Orange Goblin έχουν ολοκληρώσει την δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο The Wolf Bites Back ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο μέσω της Candlelight/Spinefarm. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Orgone Studios σε παραγωγή του Jaime Gomez Arellano (Ghost, Grave Pleasures, Paradise Lost, Cathedral) και θα περιέχει 9 κομμάτια.

Ο τραγουδιστής της μπάντας Ben Ward μίλησε σχετικά με την κυκλοφορία: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτόν το νέο δίσκο. Το The Wolf Bites Back είναι η δυνατότερη και πιο ποικιλόμορφη συλλογή τραγουδιών που είχαμε μέχρι τώρα, είναι σίγουρα πιο σκοτεινός δίσκος, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά. Είναι οπωσδήποτε ένα χαρακτηριστικό Orange Goblin album αλλά έχουμε ενσωματώσει πολύ περισσότερη ποικιλία σε αυτόν τον δίσκο και υπάρχουν στοιχεία από μπάντες όπως οι Can, Captain Beyond, Wishbone Ash και The Stooges, μαζί φυσικά με τις προφανείς Black Sabbath και Motorhead επιρροές μας. Στιχουργικά, έχω εξερευνήσει σχεδόν οτιδήποτε από εξωγήινους serial killers μέχρι συμμορίες μηχανόβιων ζόμπι, Βουδιστές πολεμιστές έως και απογόνους τω μαγισσών του Salem! Σίγουρα υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλα τα τραγούδια θα ακούγονται σωστά και σε ζωντανή εκτέλεση, κάτι που δίνει στο άλμπουμ μια πιο ωμή, πιο πρωτόλεια αίσθηση, κάτι που νομίζω λείπει από το καλό rock και metal τα τελευταία χρόνια.

Η δουλειά με τον Jaime Gomez Arellano ήταν πολύ παραγωγική και πραγματικά μια υπέροχη εμπειρία, ειδικά όταν επιστρέψαμε στο να ηχογραφούμε  υλικό  με τον παλιό τρόπο, σε ταινία. Πιστεύω ότι πήρε το καλύτερο από όλους μας τόσο σαν μουσικούς όσο και σαν δημιουργούς και αυτό πραγματικά ακούγεται στα κομμάτια, υπάρχει ένας αέρας αυτοπεποίθησης και εμπειρίας. Επίσης ήταν μεγάλη τιμή για εμάς το να έχουμε τον Phil Campbell των Motorhead να μας δίνει ένα χεράκι σε μερικά solos εκεί μέσα!»

Το πλήρες tracklisting αλλά και το εξώφυλλο θα ανακοινωθούν αργότερα αλλά η μπάντα έχει ήδη επιβεβαιώσει μερικούς τίτλους όπως Son Of Salem, Ghost Of The Primitives, Burn The Ships, Zeitgeist και Suicide Division. Tο artwork δημιουργήθηκε από τον Roland Scriver του Familiar Ink. Τελευταία studio κυκλοφορία των Orange Goblin ήταν το Back From The Abyss του 2014.

Copyright 2024. All Right Reserved.