OZZY OSBOURNE: ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ BEATLES

Ο Ozzy Osbourne λέει ότι χρωστάει την καριέρα του στους Beatles. Την δήλωση αυτή έκανε μιλώντας στα πλαίσια της καμπάνιας End The Silence του φιλανθρωπικού ιδρύματος Hope And Homes For Children, το οποίο στα πλαίσια της δράσης αυτής ενθαρρύνει  καλλιτέχνες από κάθε είδος μουσικής να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους από τραγούδια τα οποία άλλαξαν την ζωή τους όταν ήταν νεότεροι.

Ο Ozzy επέλεξε το She Loves You των Beatles και ανέφερε σχετικά: «Αυτό το τραγούδι μου άλλαξε τη ζωή. Είχε μεγάλη επίδραση πάνω μου. Θυμάμαι ακριβώς που ήμουν. Περπατούσα στην οδό Witton στο Aston, είχα ένα μπλε ραδιοφωνάκι και από τη στιγμή που έπαιξε αυτό το κομμάτι ήξερα τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Ήταν τόσο φρέσκο και μου έδωσε φοβερά συναισθήματα. Ύστερα έγινα φανατικός των Beatles, ήταν υπέροχοι. Τους χρωστάω την καριέρα μου γιατί μου εμφύτευσαν την επιθυμία να πάρω μέρος στο παιχνίδι που λέγεται μουσική».

Η καμπάνια End The Silence έχει σαν στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για να διευκολυνθεί η ανεύρεση οικογενειών για 120.000 παιδιά τα οποία αυτή τη στιγμή υποφέρουν στα ορφανοτροφεία της Ουγκάντα και της Ρουάντα.

Στους καλλιτέχνες που υποστηρίζουν την καμπάνια συμπεριλαμβάνονται οι Royal Blood, Noel Gallagher, Paul Simonon, Damon Albarn και Duran Duran.

 

Πηγή: teamrock.com

Copyright 2024. All Right Reserved.