PHIL ANSELMO ΓΙΑ PANTERA REUNION ΚΑΙ... ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ο πρώην frontman των Pantera σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι ένα ενδεχόμενο reunion της μπάντας θα ήταν μια καλή ιδέα εφόσον ήταν σύμφωνα με αυτήν τα υπόλοιπα μέλη (την παρούσα στιγμή ο Vinnie Paul δεν είναι σύμφωνος).

Επιπλέον, σε άλλη συνέντευξη στο Metal Wani ο Anselmo είπε ότι ένα reunion θα ήταν πολύ φορτισμένο συναισθηματικά και «το να μην βλέπω τον αδερφό μου τον Dimebag στην άλλη άκρη της σκηνής θα ήταν δύσκολο, δεν μπορώ να το φανταστώ, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω διχαστεί, είμαι μπερδεμένος σχετικά με αυτό το θέμα».

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον έχει η άποψη του Anselmo σχετικά με την περίπτωση ο Dimebag Darell να εμφανιστεί στην σκηνή με την μπάντα με την μορφή ολογράμματος, όπως συνέβη με τον Ronnie James Dio. Όπως είπε: «Θα έπρεπε να είναι σωστό. Νομίζω ότι όλη η μπάντα θα πρέπει να νιώθει άνετα με αυτό και θα έπρεπε να γίνει με τον σωστό τρόπο. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε φειδωλοί με αυτό. Θέλω να πω ότι αν ήταν να υπάρχει ένα ολόγραμμα του Darell θα έπρεπε να είναι αψεγάδιαστο και τέλειο, όπως ήταν και αυτός κάθε βράδυ. Άσχετα από το πόσο μεθυσμένος μπορεί να ήταν, όταν έπιανε αυτή την κιθάρα στα χέρια του ήταν σαν μηχανή. Οπότε θα έπρεπε να είναι τέλειο».

 

Copyright 2024. All Right Reserved.