PHILIP ANSELMO: ΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΥΣ PANTERA

Pantera - Cowboys From Hell (Official Video)

Ο πρώην frontman των Pantera Philip Anselmo μίλησε στο podcast του “Talk Toomey” και μοιράστηκε την ιστορία για το πως συνάντησε τον Dimebag Darrel. Είπε:

“Όταν πρωτομπήκα στην μπάντα, είμασταν όλοι αμήχανοι και κοκκαλιάρικοι, ειδικά εγώ ήμουν πολύ κοκκαλιάρης σαν άνθρωπος αλλά ο Dimebag ήταν ακόμη περισσότερο. Ήταν σίγουρα ένας μικροκαμωμένος τύπος. Ο Rex(ο μπασίστας) με παρέλαβε απο το αεροδρόμιο. Είχα βρεθεί σε studio μία μόνο φορά, ήταν το σπίτι ενός τύπου που είχε έναν καταγραφέα τεσσάρων διαδρομών”.
“Είμαστε λοιπόν μπροστά απο αυτό το φοβερό studio, η πραγματική συμφωνία δεν ήταν μεγάλη, βρισκόμασταν μέσα σε ένα μικρό κτήριο, μικρό αλλά αποτελεσματικό. Η πλευρά μου στο παράθυρο μου επέτρεπε να δω την μπροστινή πόρτα του κτηρίου, ήταν φτιαγμένη απο γυαλί, έτσι μπορούσες να βλέπεις το εσωτερικό.
“Εκεί, πίσω απο την κονσόλα καθόταν ο Dimebag, ένας τύπος με πολύ μακρύ λαιμό για το κορμί του, περίπου 6 ίντσες, και με τα μαλλιά του μακρυά μεν αλλά χωρίς καν να ακουμπάνε τους ώμους του.
“Μετά την πρώτη μας συναυλία στο Shreveport της Louisiana, ήταν μία φάση στην οποία είχα μαζί μου μόνο μερικά βινύλια στα χέρια μου, και δυο σορτσάκια μέσα σε μια τσάντα. Αυτά ήταν όλα μου τα υπάρχοντα”. “Αυτή ήταν μια πολύ καλή πρώτη επαφή, πολύ νωρίς στην σχέση μας.

Copyright 2024. All Right Reserved.