PRIMAL FEAR: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΕΟ SINGLE ME ΜΙΑ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ

Οι Γερμανοί power metallers Primal Fear ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου single το οποίο θα περιέχει 5 κομμάτια, με «ναυαρχίδα» του μια νέα εκτέλεση της μπαλάντας τους I Will Be Gone (μέσα από την τελευταία, φετινή τους κυκλοφορία Metal Commando) με την συμμετοχή της Tarja Turunen. To single θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου μέσω της Nuclear Blast και θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα formats (CD-Digipak, Picture-LP, Shape-Vinyl και Vinyl σε διάφορα χρώματα καθώς και ψηφιακά), με τις προπαραγγελίες να είναι ήδη ανοιχτές.

Ο μπασίστας της μπάντας Mat Sinner είπε σχετικά: «Είχαμε τρείς διάσημους τραγουδιστές στην τελική μας λίστα. Το ότι τελικά ήταν η Tarja αυτή που ενεπλάκη σε αυτό το κομμάτι αποτελεί για όλους εμάς έναν λόγο να είμαστε χαρούμενοι. Το να δουλέψουμε μαζί πάνω σε αυτό το κομμάτι και το video ήταν απόλυτα χαλαρό όσο και επαγγελματικό – μια υπέροχη εμπειρία εξαιτίας και του γεγονότος ότι οι φωνές του Ralf και της Tarja ταιριάζουν απίστευτα καλά. Τώρα μπορούμε να επεκτείνουμε την ιστορία του Metal Commando με ένα μοναδικό κεφάλαιο. Είμαστε όλοι μας πραγματικά υπερήφανοι για αυτό το single».

Η Tarja από την πλευρά της δήλωσε: «Χάρηκα πολύ που έλαβα την πρόσκληση να πάρω μέρος στο υπέροχο κομμάτι των Primal Fear I Will Be Gone. Ξεκινήσαμε τις καριέρες μας σχεδόν την ίδια εποχή πολλά χρόνια πριν και τελικά καταφέραμε να βρούμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί. Αγαπώ το κομμάτι και προσωπικά με βοήθησε να παραμείνω συνδεδεμένη με την μουσική και να ροκάρω ξανά, έστω και από το στούντιο αυτή τη φορά. Πραγματικά ελπίζω αυτή η συνεργασία να αρέσει στον κόσμο και να τους φέρει χαρά, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.»

Πέρα από το I Will Be Gone, το single θα περιέχει το έως τώρα ακυκλοφόρητο Vote Of No Confidence καθώς και τρία κομμάτια τα οποία ήταν διαθέσιμα σαν bonus tracks στην περιορισμένη digipack έκδοση του Metal Commando, τα Rising Fear, Leave Me Alone και Second To None.

tarja_turunen_1_0.jpeg

primal-fear-i-will-be-gone_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.