PRIMAL FEAR: LYRIC VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ APOCALYPSE

Η Frontiers Music Srl ανακοίνωσε ότι στις 10 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει ο νέος, δωδέκατος στην σειρά δίσκος των Γερμανών Primal Fear ο οποίος θα τιτλοφορείται  Apocalypse. Για να γιορτάσει το γεγονός, η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο lyric video μέσα από τον επερχόμενο δίσκο για το κομμάτι Hounds Of Justice το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος σε πολλά διαφορετικά formats (CD/DVD/Box set/LP κανονικό και κόκκινο ή μπλέ). Για προπαραγγελίες  μπορείτε να μπείτε εδώ.

Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τα τέλη του 2017 μέχρι την άνοιξη του 2018 στα Hansen Studios στην Δανία με παραγωγό τον μπασίστα της μπάντας Mat Sinner και μηχανικό ήχου τον Jacob Hansen.

Ο Mat Sinner είπε σχετικά με την δημιουργία του δίσκου: «Προσωπικά μιλώντας, το καλύτερο κομμάτι της δημιουργίας του δίσκου ήταν η φανταστική ομαδική δουλειά. Ήρεμη, στοχευμένη και πραγματικά δημιουργική. Ούτε μεγάλες συζητήσεις, ούτε έντονες διαφωνίες. Όλοι κάνανε φανταστική δουλειά και απέδωσαν στο ανώτατο επίπεδο. Αυτό ήταν και το κλειδί για να βελτιώσουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια των τραγουδιών, από το old school στο epic, από το μοντέρνο στο συμφωνικό, από το αργό στο γρήγορο, θα τα ακούσετε όλα στο Apocalypse”.

Όσο για την απόδοση του τραγουδιστή Ralf Scheepers είπε: «Ο Ralph είναι πιο ενθουσιώδης και φιλόδοξος από ποτέ. Το κλίμα στην μπάντα είναι πολύ ήρεμο και δημιουργικό αυτό τον καιρό και αυτό έχει πραγματικά απογειώσει τον Ralf. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα στα τραγούδια, ακόμα και κάποιες ακραίες ιδέες, η οποίες είναι πάντα καλοδεχούμενες. Ο Ralf ακούγεται καλός σε όλο το φωνητικό φάσμα, από τις πολύ χαμηλές και βαθιές συχνότητες μέχρι τις πολύ ψηλές κραυγές, οπότε μπορέσαμε να πειραματιστούμε με διάφορες κλίμακες και σενάρια. Νομίζω για παράδειγμα ότι η φωνητική απόδοση στο Supernova μιλάει από μόνη της. Το αποτέλεσμα του Apocalypse είναι απόλυτη ικανοποίηση συνδυασμένη με μέγιστο ενθουσιασμό και είμαστε πολύ χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι οι οπαδοί θα απολαύσουν τον δίσκο όσο και εμείς!»

Το tracklisting του Apocalypse:

 CD:

01. Apocalypse

02. New Rise

03. The Ritual

04. King Of Madness

05. Blood, Sweat, & Fear

06. Supernova

07. Hail To The Fear

08. Hounds Of Justice

09. The Beast

10. Eye Of The Storm

11. Cannonball

12. Fight Against Evil (Bonus Track - Deluxe Version)

13. Into The Fire (Bonus Track - Deluxe Version)

14. My War Is Over (Bonus Track - Deluxe Version)

Bonus DVD (deluxe edition & limited-edition box set)

+ King Of Madness (video)

+ The Ritual (video)

+ Making of Apocalypse Mini-Documentary

 

Primal Fear Lineup:

Ralf Scheepers - Lead Vocals

Tom Naumann - Guitars

Alex Beyrodt - Guitars

Magnus Karlsson - Guitars & Keyboards

Francesco Jovino - Drums

Mat Sinner - Bass & Vocals

primalfearapocalypsecd.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.