SEVENTH WONDER: ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ

Οι Seventh Wonder, η σουηδική progressive metal μπάντα που περιλαμβάνει τον Tommy Karevik των Kamelot στα φωνητικά, ανακοίνωσε την κυκλοφορία στις 12 Οκτωβρίου του πέμπτου της δίσκου με τίτλο Tiara μέσω της Frontiers Music Srl. Θα είναι η πρώτη φορά που η μπάντα κυκλοφορεί δίσκο με νέο υλικό μετά το The Great Escape του 2010, ενώ θυμίζουμε ότι το 2016 η μπάντα είχε κυκλοφορήσει τον πρώτο της live δίσκο με τίτλο Welcome To Atlanta.

Ο μπασίστας της μπάντας Andreas Blomqvist ανέφερε σχετικά: «Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να το τελειώσουμε αλλά είναι επιτέλους έτοιμο και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι με αυτό. Το Tiara είναι ότι θα περίμενε κάποιος από τους Seventh Wonder, αλλά ελπίζω επίσης να υπάρχουν εκεί μέσα και κάποια νέα στοιχεία που θα το κάνουν πιο ενδιαφέρον. Στην πραγματικότητα δεν σκεφτήκαμε πολύ σχετικά με το τι ήχο θα ακολουθήσουμε ούτε χρειάστηκε να πιεστούμε, όλα ήρθαν φυσικά, αν και με λίγο αργό ρυθμό αυτή τη φορά… Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό τον δίσκο και πραγματικά ανυπομονούμε να τον μοιραστούμε μαζί σας».

Ο τραγουδιστής Andreas Karevik συμπλήρωσε: «Το Victorious (μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω) ήταν το πρώτο κομμάτι του δίσκου που ολοκληρώσαμε. Δεν γράφτηκε πρώτο αλλά ήταν το πρώτο για το οποίο γράψαμε τους στίχους, οπότε είναι ξεχωριστό για εμάς. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι επιτέλους σε θέση να μοιραστώ μαζί σας ένα τραγούδι από το Tiara!»

Το tracklisting του Tiara:

01. Arrival

02. The Everones

03. Dream Machines

04. Against The Grain

05. Victorious

06. Tiara's Song (Farewell Pt. 1)

07. Goodnight (Farewell Pt. 2)

08. Beyond Today (Farewell Pt. 3)

09. The Truth

10. By The Light Of The Funeral Pyres

11. Damnation Below

12. Procession

13. Exhale

seventhwondertiaracd.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.