UNLEASHED: ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Οι βετεράνοι Σουηδοί death metallers Unleashed θα κυκλοφορήσουν στις 26 Οκτωβρίου μέσω της Napalm Records τον νέο τους 13ο δίσκο ο οποίος θα τιτλοφορείται The Hunt For The White Christ. Ο δίσκος θα αποτελέσει το τέταρτο μέρος της ιστορίας του Κόσμου του Odalheim και των πολεμιστών της Midgard, μια ιστορία που έχει δημιουργήσει ο τραγουδιστής/μπασίστας και ηγέτης της μπάντας Johnny Hedlund και η οποία πραγματεύεται το παρελθόν, το παρόν και αυτό που ο ίδιος ο Hedlund βλέπει σαν το μέλλον των παραδόσεων και των αξιών των Vikings. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε  την περασμένη άνοιξη στα Chrome Studios και θα είναι αυτός που θα συνοδέψει την μπάντα την επόμενη χρονιά όταν και θα γιορτάζει 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην death metal σκηνή.

Ο Hedlund είπε σχετικά: «Η κυκλοφορία του The Hunt For The White Christ, του 13ου δίσκου μας, έρχεται καθώς φτάνουμε κοντά στην 30η επέτειο των Unleashed. Η μπάντα ανυπομονεί να συναντήσει τους πολεμιστές μας στις περιοδείες και τα φεστιβάλ ανά τον κόσμο και να ακούσει τη γνώμη τους για τον νέο δίσκο. Μην αμφιβάλλετε καθόλου, η Odalheim θα γίνει δική μας! Ας αρχίσει το κυνήγι!»

Η Napalm Records δήλωσε με την σειρά της: «Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι για την επερχόμενη κυκλοφορία του The Hunt For The White Christ από τους άρχοντες του Σουηδικού death metal Unleashed. Έχοντας κλείσει 30 χρόνια στην σκηνή, έχουν αποδείξει τις ικανότητες σε οπαδούς ανά τον κόσμο. Ετοιμαστείτε για αυτό το θηριώδες μνημείο από τους Σουηδούς Vikings!»

Το tracklisting του The Hunt For The White Christ:

01. Lead Us Into War

02. You Will Fall

03. Stand Your Ground

04. Gram

05. Terror Christ

06. They Rape The Land

07. The City Of Jorsala Shall Fall

08. The Hunt For White Christ

09. Vidaurgelmthul

10. By The Western Wall

11. Open To All The World

unleashedhuntfor.jpg

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.