Hate Squad - Reborn from Ashes

HATE SQUAD - Until I Die (Official Lyric Video)

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΞΑΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ

Στην Γερμανία φύεται μια εξαιρετική ποικιλία thrash metal. Και εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, ένας από τους καρπούς της, οι Hate Squad, thrashάρουν, grooveάρουν, βάζουν στην αγάπη τους στο thrash, τζούρες από αγαπημένες τους μπάντες. Και τώρα αισίως φτάνουν να κυκλοφορήσουν, μέσω της Massacre Records, τον έβδομο δίσκο τους με τίτλο ‘’Reborn from Ashes’’.

Βάζοντας στο εξώφυλλο, ένα κύκνο, έτοιμο να πετάξει, μέσα από ένα γκρίζο έδαφος σε ένα κατά γαλανό ουρανό, λίγο μας παραπλανούν, ή κάπως μας υποδέχονται στον κόσμο τους γαλήνια πριν μας βάλουν μέσα στην καρδιά της καταιγίδας.

Που αρχίζει, σιγά σιγά και δυναμώνει μέσα στο ‘’Against All Odds’’, και φέρνει στο διάβα της όλο το groove και οργισμένο thrash που μπορεί να κατεβάσει. Ακούγονται και φανερώνονται με την πρώτη, επιρροές από Sepultura από Roots και πέρα ή και από Soulfly αν θέλετε. Βγάζουν μέσα σε αυτό μια τρομερή ενέργεια, που συσσωρεύεται και τρέφει την groove/thrash καταιγίδα τους σε κομμάτια που την συνεχίζουν σαν τα ‘’Death List’’, ‘’Amok’’ και ουσιαστικά όσο πάει το ‘’Reborn from Ashes’’. Κάπου κάπου βγαίνει μια ήρεμη ξαστεριά, με μελωδικά διαλείμματα, αλλά μετά η καταιγίδα συνεχίζει με μεγαλύτερη ορμή και οργή. Στο μίγμα του ήχου, ας προσθέσουμε και τους Kreator, ‘’Cause Of Conflict’’ εποχής. Καθώς μπαίνουν τα ‘’Reborn from Ashes’’, ‘’Until I Die’’, κομματάρα που μπαίνει με riffάρα και ‘’Hate Factory’’. Δεν μπορώ να μην το αγαπήσω, μόνο από τον τίτλο αν το πάρω, το μίσος που βγάζουν στο ‘’Fuck Cancer’’.  

Το ‘’Reborn from Ashes’’ των Hate Squad, δεν είναι ο δίσκος που θα κολλήσει στο μυαλό μου και το cd player μου, αλλά είναι μια καλή προσπάθεια που οι λάτρεις του ήχου, αξίζει να τσεκάρουν και να στηρίξουν.

Copyright 2024. All Right Reserved.