Enforced - Kill Grid

ΠΕΣ ΤΕ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ

Με τον δεύτερο δίσκο τους ‘’Kill Grid’’ θα μας απασχολήσουν απόψε οι Αμερικανοί από την Virginia, thrash/crossover metallers Enforced, τον οποίο κυκλοφορούν αυτές τις μέρες από την Century Media Records. Και διαδέχεται το προ δύο ετών ντεμπούτο full length ‘’At The Walls’’.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκινούν οι Enforced και φυσικά μιλάω για το σπουδαίο γεγονός, το art work του ‘’Kill Grid’’ να το έχει φιλοτεχνίσει ο πολύς Joe Petagno. Μόνο το τι έχει κάνει με τους Motorhead να σας υπενθυμίσω φτάνει. Και εδώ στα γνωστά του στάνταρτς σε ένα εξώφυλλο σε ένα γκρίζο χρώμα. Και τα κομμάτια ξεχύνονται στον μουσικό στίβο καλπάζοντας με το ‘’The Doctrine’’ να ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου μπαίνοντας φουριόζικο. Χωρίς να κωλώσουν πουθενά τα ‘’UXO’’, σαν πυροβολαρχία ακούγεται και ‘’Beneath Me’’ συνεχίζουν και ο χώρος πάλλετε από ηλεκτρικές εκκενώσεις. Κιθάρες, μπάσο και τύμπανα βάζουν όλους μας σε ακατάπαυστο και ανελέητο κοπάνημα αρκετών ρίχτερ. Απλά ακολουθείς τον ρυθμό τους και ξεχαρβαλώνεσαι. Έτσι σε βρίσκουν μπόσικο περνώντας, στην κυριολεξία από πάνω σου, τα ‘’Malignance’’, το πιο πειραγμένο ‘’Kill Grid’’, ‘’Curtain Fire’’ ισοπεδώνοντας τα πάντα. Η τρίτη και τελευταία τριάδα - ομοβροντία κομματιών ‘’Hemorrhage’’, ‘’Blood Ribbon’’ και ‘’Trespasser’’ απλά επιβεβαιώνουν τους φόβους για την πλήρη καταστροφή που φέρνουν μαζί τους και τις προσδοκίες για ένα καλό και δυνατό δίσκο όπως ακριβώς γουστάρουν και αγαπούν οι οπαδοί του thrash metal και του crossover.

Δεν θα σου αλλάξει, ούτε θα τον κάνει τόσο πιο όμορφο, τον κόσμο το ‘’Kill Grid’’ των Αμερικανών από την Virginia, Enforced, αλλά τον νου σας, κρατηθείτε καλά, γιατί στανταρουήτα θα τον ταρακουνήσει. Και αυτό θα μας ευχαριστήσει όλους μας.

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.