Krisiun - Scourge of the Enthroned

KRISIUN - Devouring Faith (OFFICIAL VIDEO)

ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ KRISIUN

Οι τρεις Βραζιλιάνοι αμίγκος, μην φωνάζετε γνωρίζω ότι αυτό το αμίγκος είναι Μεξικάνικο, αλλά βοηθάει στο πνεύμα του κειμένου, που φόρμαραν τους Krisiun το 1990. Ενίοτε με ένα ακόμα μέλος, όντας τετράδα, τώρα όμως απλά μόνο οι τρεις τους, έφτασαν στον ενδέκατο δίσκο τους, με το φετινό τους  ‘’Scourge of the Enthroned’’. Το οποίο κυκλοφόρησε η Century Media Records.

O Alex o  Camargo στην φωνή που βρυχάται και το μπάσο που συσπάτε. Ο Max Kolesne με τα τύμπανα που βάζουν τον απαραίτητο όγκο στο ήχο. Ο Moyses Kolesne, που βάζει με την κιθάρα του και τα πετάλια του το απαραίτητο χάος στο ήχο και την εμβόλιμη μελωδία. Βοήθησαν τα μάλα, ο Andy Classen με παραγωγή – ηχογράφηση. Και ο εικαστικός, από το Ισραήλ, Eliran Kantor, με τρελό βιογραφικό, (Testament, Hate Eternal, Incantation, κ.α.)  ο οποίος φιλοτέχνησε το εξώφυλλο, τίγκα στην Krisiun τρέλα και ουσία.

Τα δυο official clips, ‘’Devouring Faith’’ και ‘’Demonic III’’ μας προϋπάντησαν στις πύλες του ‘’Scourge of the Enthroned’’ και το έκαναν με τέτοιο τρόπο που να μας αρέσει και πολύ μάλιστα. Το ‘’Demonic III’’ μιλάει για την ουσία και ιστορία των Krisiun ανά τα χρόνια που πέρασαν. Τι μπορούμε να αναμένουμε από τους Krisiun, και τι μπορούν οι Βραζιλιάνοι να μας δώσουν. Αγνό, χωρίς πολλές πολλές φιοριτούρες και κορδελάκια, και ανόθευτο brutal death metal, με τα heavy riffs και τα αλυσοδεμένα solos να το κάνουν ξεχωριστό, δική τους πατέντα, μέχρι ένα σημείου και φυσικά απόλυτα αρεστό σε όλους τους λάτρεις του ήχου. Πέρα από τα καλά προαναφερθέντα κομμάτια, το εντυπωσιακό, με αρκετά Kreator στοιχεία στην αρχή και αρχικό κομμάτι ‘’Scourge of the Enthroned’’ και το τερματικό  ‘’Whirlwind of Immortality’’ , ξεχωρίζουν  σε ένα σαραντάλεπτο που δεν θα αφήσει κανέναν οπαδό του ήχου παρανεμένο.

Οι Krisiun με το ‘’Scourge of the Enthroned’’ δεν δίνουν τίποτα λιγότερο αλλά και τίποτα περισσότερο από αυτό που όλοι περιμένουμε και ευχαριστιόμαστε να το ακούμε. Ακόμα μια ευχαρίστηση λοιπόν.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.