ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LIV SIN

Liv Sin - The Fall (Official Music Video)

Το νέο project της Liv Jagrell, Liv Sin δημοσιοποίησε ένα νέο βίντεο για το τραγούδι "The Fall". Είναι το πρώτο τραγούδι του ντεμπούτο άλμπουμ Follow Me που κυκλοφόρησε το 2017.

Οι Liv Sin, είναι μία δεύτερη απόπειρα της Liv Jagrell, μετά την διάλυση των Sister Sin με τους οποίους έγινε γνωστή. Οι Sister Sin δημιουργήθηκαν το 2002, κατάφεραν μέχρι το 2014 να κυκλοφορήσουν πέντε άλμπουμ, με πρώτη κυκλοφορία το Dance Of The Wicked το 2003, το κεφάλαιο της μπάντας έκλεισε με το Black Lotus το 2014.

Oi Liv Sin δημιουργήθηκαν το 2016.

Δήλωση της Liv: "Σε αυτό το βίντεο θέλουμε να καταγράψουμε την ενέργεια των ζωντανών μας εμφανίσεων. Είναι ένα από τα πιο γρήγορα και επιθετικά τραγούδια μας, οπότε ήταν λογικό να είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Οι Liv Sin είναι μία heavy metal μπάντα και θέλουμε η σκηνική μας παρουσία να αντανακλά τόσο όσο και η μουσική μας. Θα πρέπει να είναι μία έντονη εμπειρία γεμάτη headbanging, υψωμένες γροθιές και ουρλιάζοντας μαζί μας τους στοίχους. Ελπίζουμε ότι αυτό το βίντεο του 'The Fall' θα σας δώσει μία γεύση από αυτό που συμβαίνει σε μία συναυλία των Liv Sin."

 

Copyright 2024. All Right Reserved.