SOUL TO TAKE : LISTENING SESSION 24/11

Σάββατο 24/11 ήμασταν προσκεκλημένοι στο Made in hell studio για την πρόακρουση του νέου album των Soul to take, το οποίο τιτλοφορείται Beautiful wreckage και περιέχει συνολικά 10 κομμάτια. Έχοντας την εμπειρία από το ντεμπούτο της μπάντας είχα πάρει την απόφαση να το ακούσω "συνολικά" γιατί ακριβώς αυτό είναι το χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου συγκροτήματος δεν μένει σε στερεότυπα διατηρώντας το δικαίωμα να αιφνιδιάζει ευχάριστα τον ακροατή . Στο Beautiful wreckage η διάθεση της μπάντας να κινηθεί   αυτόνομα στον σκληρό και μεταλλικό ήχο με πυξίδα τον πειραματισμό είναι προφανής. Αυτή τη φόρα όμως εμφανίζονται πιο κατασταλαγμένοι στο τι θέλουν να παίξουν και το πως θέλουν να ακουστεί το album, με αποτέλεσμα το υλικό να είναι ποικιλόμορφο μεν αλλά σε κάθε περίπτωση συμπαγές . Τα κομμάτια πάντα δυνατά και άλλες φορές ατμοσφαιρικά κρατάνε το ενδιαφέρον αμείωτο . Σε αυτό συμβάλει περά από τις όμορφες μουσικές τους ιδέες οι συνδυασμοί των φωνητικών από τους διαφόρους guests στα αφού σε κάθε περίπτωση αφήνουν το στίγμα τους στο αποτέλεσμα. Προσωπικά με την πρώτη ακρόαση μου έκαναν θετική εντύπωση τα: Fear the living κομμάτι δυνατό ιδανικό για το άνοιγμα του album , The weight of insecurities (όμορφες εναλλαγές) και το Blame game. To 2018 κλείνει ιδανικά για τους Soul to take, περιμένουμε την κυκλοφορία του album και απλά τον χρόνο να δείξει η δυναμική που σαφώς έχει το γκρουπ που μπορεί να τους οδηγήσει.

σοθλ2_0.jpg

Οι Soul to take είναι:

Κώστας Λωλής : Φωνητικά/κιθάρα

Martin Bauschke : Κιθάρα /φωνητικά

David Prudent : Μπάσο /Φωνητικά

Κώστας Τσιφόπουλος : Τύμπανα

Στα φωνητικά επίσης συνεργάστηκαν : Εύθυμης Καραδήμας (Nightfall), Εύα Σταμάτη, στο Fear the living  τα gang vocals έκαναν  οι Anna Lullaby ,George Saddler,Ντίνος Δομένικος, Γιάννης Μητρόπουλος και Διόδωρος Τσιλιάνος. Στο All is well συμμετέχει στις κιθάρες o Βαγγέλης Θεοδωράκης. Τέλος πιάνο έχει παίξει στο Angel of denial o Domenic Papaemmanouil (Wastefall).

 Την παραγωγή έκαναν οι Soul to take ενώ μίξη και παραγωγή ανέλαβε ο  Ανδρέας  Στέργιος. To artwork και σε αυτη τη δουλειά η Marcela Bolivar.

Tracklist για το Beautiful wreckage:

Fear The Living

Third Eye

They

 Let Go

 The Weight Of Insecurities

 All Is Well

Blame Game

 Choices

 Dustfighter

 Angel Of Denial

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.