ΝΕΟ EP ΑΠΟ ΤΟΥΣ BLACK SOUL HORDE

Ακολουθώντας την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο Land Of Demise τον περασμένο Νοέμβριο (διαβάστε την παρουσίαση του δίσκου εδώ), οι Έλληνες heavy metallers Black Soul Horde επανέρχονται με με ένα νέο EP το οποίο τιτλοφορείται A Lonely Road και περιέχει νέες εκτελέσεις για 2 κομμάτια μέσα από το Land Of Demise και πιο συγκεκριμένα για τα A Neverending Journey και The Frail And The Weak. Τα κομμάτια έχουν ξαναδουλευτεί με εντελώς νέα προσέγγιση, καθώς πρόκειται για ακουστικές εκτελέσεις τους που συνδυάζουν και κάποια ορχηστρικά στοιχεία.

Τα κομμάτια του A Lonely Road EP ηχογραφήθηκαν στο Mothstudio Productions από τον κιθαρίστα/μπασίστα της μπάντας Γιάννη Τσιακόπουλο, δημιουργία του οποίου είναι και το όμορφο video που μπορείτε να δείτε πιο κάτω για το The Frail And The Weak. Στο κομμάτι αυτό συμμετέχουν επίσης και άλλοι 2 μουσικοί, η Κατερίνα Γαροφαλλίδη στα φωνητικά και ο Γιάννης Θέρμος στο πιάνο.

Το A Lonely Road EP είναι διαθέσιμο δωρεάν για streaming και downloading στην σελίδα της μπάντας στο Bandcamp αλλά και σε όλες τις γνωστές streaming πλατφόρμες εδώ.

a1452103500_10_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.