ΟΙ AS I LAY DYING ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ;

Τα αγόρια από την California AS I LAY DYING ανέβασαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο facebook ένα δειγματάκι 45 δευτερολέπτων με νέα μουσική. Δεν υπάρχει καμία περαιτέρω πληροφορία που να συνοδεύει το clip, μέσα στο οποίο δεν φαίνεται κανένα από τα μέλη του συγκροτήματος πράγμα το οποίο καθιστά αδύνατο για τον οποιοδήποτε να καταλάβει την τωρινή σύνθεση του συγκροτήματος.

Οι AS I LAY DYING δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου νέα μουσική από το Σεπτέμβρη του 2012 όταν είχε βγει το έκτο τους άλμπουμ με τον τίτλο "Awakened".

Θυμίζουμε για όσους τυχόν να μη γνωρίζουν ότι το Μάη του 2014, ο ελληνικής καταγωγής Tim Lambesis τραγουδιστής AS I LAY DYING καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης αφού ομολόγησε ότι πλήρωσε ένα μυστικό αστυνομικό του San Diego που του είχε παρουσιαστεί ως πληρωμένος δολοφόνος $1,000 για να σκοτώσει τη γυναίκα του. Περίπου 2μιση χρόνια μετά αφέθηκε ελέυθερος από την φυλακή της California για να μεταφερθεί σε ίδρυμα αναστολής ενηλίκων.  

Τον περασμένο Δεκέμβρη ο Lambesis εξέδοσε μια δημόσια δήλωση με την οποία ζήτησε συγνώμη από την πρώην γυναίκα και το παιδί του για τις απεχθείς πράξεις του. Επιπλέον αποδέχθηκε την ευθύνη του να είναι ο μοναδικός υπέυθυνος για ότι συνέβει.

Ο Tim δεν έδωσε καθόλου λεπτομέρειες για τα μελλοντικά του σχέδια αλλά δήλωσε ότι η μουσική ήταν αυτή που τον βοήθησε στα «σκοτεινότερα» μέρη του «ταξιδιού» του.

Copyright 2024. All Right Reserved.