ΟΙ METALLICA ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ POLAR MUSIC PRIZE

Οι Metallica τιμήθηκαν με το Polar Music Prize από τον βασιλιά της Σουηδίας  Carl XVI Gustaf στη Στοκχόλμη στις 14 Ιουνίου. Το βραβείο περιλάμβανε  1,000,000 σουηδικά Kroner, που σημαίνει περίπου  112.301.15€ , ποσό το οποίο οι Metallica έδωσαν εξ ολοκλήρου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι Metallica δώρισαν το 50 % του ποσού στο Stockholm City Mission, που υποστηρίζει τους άστεγους, 25% στο World Childhood Foundation, που φροντίζει παιδιά τα οποία βρίσκονται σε κίνδυνο και 25% στο Εθνικό Ινστιτούτο Μουσικής του Αφγανιστάν που προωθεί τις τέχνες στο Αφγανιστάν μετά τον εμφύλιο πόλεμο.

Αυτό είναι η πιο πρόσφατη δωρεά του συγκροτήματος μετά την αιφνιδιαστική δωρεά των 25.000€ στο Lahja Hursti Charitable Trust μετά από κάποιες συναυλίες τους το Μάη στη Φινλανδία. Οι Metallica έχουν ξεκινήσει από τις 23 Μάη και το All Within My Hands Foundation, που βοηθάει όσο περισσότερες φιλανθρωπικές οργανώσεις μπορεί ανα τον κόσμο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βίντεο που δέχονται το βραβείο καθώς και μια διασκευή του Enter Sandman από τον Cardinal Copia των Ghost's Cardinal Copia και μέλη των Candlemass. 

 

 

Copyright 2023. All Right Reserved.