ΟΙ VOLBEAT ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ JACOB HANSEN

Volbeat reveals Jacob Hansen as producer for the new album out in 2019 !

Ο μπασίστας των VOLBEAT Kaspar Boye Larsen επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Loud TV ότι το επόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος θα έχει στην παραγωγή και πάλι τον Jacob Hansen. "Αυτός έχει κάνει την παραγωγή σε όλα μας τα άλμπουμ, γιατί να φτιάξεις κάτι που δεν έχει χαλάσει;" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Kaspar όπως διαπιστώνετε και στο παραπάνω βίντεο. "Αλλά το ποιος θα κάνει τη μίξη δεν το γνωρίζω. Μιλάμε με κάποια άτομα αλλά τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμη."

Σύμφωνα με τον Kaspar, τα σχέδια των VOLBEAT περιλαμβάνουν το να μπουν στο στούντιο το Νοέμβρη ανάλογα με την σύνθεση των τραγουδιών και πως θα προκύψει μέσα στους επόμενους μήνες.

Το νέο άλμπουμ των VOLBEAT θα είναι το πρώτο που θα συμμετέχει ο Kaspar Boye Larsen, που εντάχθηκε στη σύνθεση του συγκροτήματος το 2016. Το προηγούμενο άλμπουμ τους "Seal The Deal & Let's Boogie" κυκλοφόρησε τον Ιούνιο 2016 και περιέχει τις επιτυχίες των chart "Black Rose" kai "The Devil's Bleeding Crown", αλλά και το ομότιτλο του δίσκου που έφτασε στο τοπ 5.

Αυτό τον καιρό οι VOLBEAT βρίσκονται σε Ευρωπαϊκή περιοδεία και θα βρεθούν για πρώτη φορά στη χώρα μας στις 20 Ιουλίου στη σκηνή του Rockwave Festival μαζί με τους Iron Maiden.

Copyright 2024. All Right Reserved.