ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ DISTURBED

Disturbed - Studio (Update 3)

Όπως απόκάλυψαν οι DISTURBED το επερχόμενο άλμπουμ τους θα περιέχει πολλά μουσικά στυλ. Ο διάδοχος του "Immortalized" του 2015, ηχογραφήθηκε στα The Hideout Recording Studio στο Las Vegas, Nevada με παραγωγό τον Kevin Churko.

Ως προετοιμασία για την κυκλοφορία του lead single οι  DISTURBED έχουν ανεβάσει μια  online poll για να συλλέξουν την γνώμη των συμμετεχόντων σε σχέση με το τι είδος τραγουδιού πρέπει να αποκαλυφθεί ως πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ. Όπως γράφει το συγκρότημα:

"Ο νέος δίσκος είναι έτοιμος! Περιλαμβάνει πολλά είδη μουσικής. Από το προηγούμενο άλμπουμ αλλά και το πρόσφατο υλικό από το στούντιο έχει ξεκινήσει αρκετή κουβέντα για την εξέλιξη της μουσικής μας. Αγαπητοί διαταραγμένοι (Disturbed Ones), αποφασίσαμε να αγκαλιάσουμε τη διαμάχη. Για το επόμενο single — τι ήχο θέλετε να έχει;" Οι δύο επιλογές στο poll είναι: "Heavy" και "Ballad."

Ο τραγουδιστής David Draiman είπε σε ένα πρόσφατο behind-the-scenes video ότι οι DISTURBED ξεκινούν πόλεμο κάθε φορά που δημιουργούν νέο άλμπουμ προκειμένου να είναι σίγουροι ότι είναι το καλύτερο δυνατό. Όπως εξηγεί ο Draiman : "Πολεμάς για τη δύναμη του δημιουργήματός σου, πολεμάς για να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς, και κάθε λεπτό έχει αξία, κάθε σταγόνα ιδρώτα, κάθε δάκρυ. Αυτός είναι ο λόγος που ζούμε." Και προσθέτει: "Κάθε φορά που εκθέτουμε ένα κομάτι τέχνης, εξακολουθεί να καθορίζει το ποιοι είμαστε. Τι μπορεί να είναι περισσότερο σημαντικό από αυτό και να απαιτεί περισσότερη προσοχή, χρόνο και ενέργεια;"

 

Copyright 2024. All Right Reserved.