Στη δημοσιότητα το lyric video του “Give Me Pain” των XIX!

XIX - Give Me Pain (Official Lyric Video)

Η Alternative Metal μπάντα XIX με χαρά ανακοινώνουν την κυκλοφορία του lyric video για το ντεμπούτο single τους με τίτλο “Give Me Pain”. Αν και το κομμάτι έχει κυκλοφορήσει από τις 26 Απριλίου σε όλες τις streaming υπηρεσίες, οι XIX ήθελαν να το παρουσιάσουν και με ένα lyric video σε ελεύθερες υπηρεσίες όπου θα μπορούσαν να το ακούσουν όλοι.

Η κυκλοφορία του “Give Me Pain” είναι μία γεύση για το άλμπουμ που σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν αρχές του 2020.

XIX_WebEdited.jpg

Βιογραφικό:

Οι XIX είναι μία πενταμελής μπάντα με μέλη της σε Αγγλία και Ελλάδα. Η ιστορία της μπάντα ξεκινάει από το 2007 όπου ο κιθαρίστας Lj Strat δημιούργησε το σχήμα κυκλοφορώντας το πρώτο demo των XIX στο Los Angeles όπου και έδωσαν αρκετές συναυλίες. Έκτοτε οι XIX άλλαξαν αρκετές φορές μέλη, μέχρι το 2014 όπου με μέλη τον τραγουδιστή Hercules Zotos, κιθαρίστες Lj Strat και C Dyne, μπασίστα Takis Foitos και τύμπανα Tony Michaels δουλέψανε μαζί σε νέο υλικό. Όλα όμως έμελε να σταματήσουν για προσωπικούς λόγους, και αυτό μέχρι το 2019 με την κυκλοφορία του single “Give Me Pain” που αποτελεί το εύνασμα και μία αρχική γεύση για το άλμπουμ των XIX που αναμένεται στις αρχές του 2020.

Μερικές από τις επιρροές των XIX είναι οι Avenged Sevenfold, Guns N' Roses, Disturbed, Three Days Grace και πολλές άλλες μπάντες που κινούνται στο φάσμα του Modern/Alternative Metal.

Give Me Pain_Web.jpg

Copyright 2023. All Right Reserved.