ANNIHILATOR: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ

Συνεχίζοντας την δραστηριότητά τους με αμείωτη ένταση, οι Annihilator,  το προσωπικό στην ουσία όχημα του ταλαντούχου Jeff Waters, είναι έτοιμοι να μας προσφέρουν στις 20/1/20  τον νέο, 17ο (!) τους δίσκο ο οποίος θα τιτλοφορείται Ballistic, Sadistic και θα κυκλοφορήσει μέσω της Silver Lining Music. Στις 10/10 μάλιστα δόθηκε στην δημοσιότητα και το πρώτο single του δίσκου για το κομμάτι I Am Warfare το οποίο μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω. Ο δίσκος είναι μια αποκλειστική δημιουργία του Waters καθώς τον έγραψε, έπαιξε όλα τα όργανα και ανέλαβε και την παραγωγή του, όλα αυτά στα ολοκαίνουργια (και ιδιοκτησίας του) Watersound Studios στο Durham της Αγγλίας, καθώς εδώ και λίγα χρόνια ο Waters είναι μόνιμος κάτοικος εκεί.

Ο Waters είπε σχετικά με τον δίσκο: «Σχεδόν κάθε καλλιτέχνης, αρχικά, αγαπάει τα τραγούδια που δημιουργεί. Είναι σαν τα παιδιά σου! Στην δικιά μου περίπτωση, είναι δύσκολο να είσαι ο κύριος δημιουργός/παραγωγός και να παραμένεις φρέσκος, να βρίσκεις νέες ιδέες ή να βελτιώνεις παλιότερες και το ξέρω πολύ καλά αυτό. Εφόσον λοιπόν αγαπάμε αυτό που κάνουμε, μερικές φορές μπορεί να τυφλωθούμε και να μην αναγνωρίσουμε το πόσο καλό ή κακό είναι ένα κομμάτι ή ένας δίσκος. Ο χρόνος θα δείξει. Ο τύπος, οι οπαδοί, οι συνεργάτες, η εταιρεία κ.λ.π., όλοι θα σου πούνε αυτό που νομίζουν και στο μυαλό τους, συνήθως έχουν δίκιο!

Σε αυτή την περίπτωση όμως, τα αφήνω όλα αυτά στην άκρη και μπορώ να σας πω ότι έχουμε κάνει έναν δίσκο ο οποίος είναι θυμωμένος, τεχνικός, κοντά στην ατμόσφαιρα των  πρώτων δίσκων μας και θα είναι δύσκολο να συνεχίσω για να γράψω νέο δίσκο αφού κυκλοφορήσω αυτόν! Είναι ο καλύτερος που έχω κάνει μετά το Schizo Deluxe του 2005 και πιστεύω πολλοί θα πουν ότι ο νέος δίσκος είναι μέσα στους 3 καλύτερους. Από το Psycho Ward που φέρνει λίγο σε Stonewall, στο στοιχειωτικό I Am Warfare, στο θυμωμένο The Attitude και στην επιθετικότητα και την old school τεχνικότητα του Out With The Garbage ο δίσκος είναι κάπως έτσι: Πάρε το Alice In Hell, το Never Neverland και το Set The World on Fire, κάνε τα θυμωμένα, συνδύασε την παλιομοδίτικη παραγωγή ,με μοντέρνο studio εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, μετά πρόσθεσε και την καλύτερη κιθαριστική δουλειά που δεν ήξερα καν ότι είχα ακόμα μέσα μου και έχεις το καλύτερο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε. Ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω να το ακούσουν όλοι.»

annihilator-ballisticsadistic-1024x1024.jpg

Το Balistic, Sadistic θα κυκλοφορήσει σε Limited Edition Digipack, σε χρωματιστό βινύλιο και σε ψηφιακά formats και θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από σήμερα 11/10. Μία μέρα μετά οι Annihilator θα ξεκινήσουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία με 43 ημερομηνίες σε 18 χώρες, ξεκινώντας από το Newcastle και τελειώνοντας στις 3/11 στην Αγία Πετρούπολη στην Ρωσία, ενώ θα περάσουν και από Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 15/11 στην Αθήνα και το Fuzz Club και στις 16/11 στην Θεσσαλονίκη στο Principal Club.

Η σύνθεση με την οποία θα δούμε τους Annihilator:

Jeff Waters (κιθάρα/φωνητικά)

Rich Hinks (μπάσο)

Aaron Homma (κιθάρα)

Fabio Alessandrini (τύμπανα)

Copyright 2024. All Right Reserved.