DECAPITATED: ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ WASHINGTON ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ

Σύμφωνα με το The Spokesman-Review, και τα 4 μέλη της Πολωνικής death metal μπάντας DECAPITATED αποφυλακίστηκαν, και αναμένουν την δίκη, που είναι κατηγορούμενοι για απαγωγή και βιασμό γυναίκας στο tour bus 3 μήνες πριν.

Ο 35χρονός κιθαρίστας Waclaw Kieltyka, που κατηγορείται για απαγωγή πρώτο βαθμού και βιασμό δευτέρου βαθμού, αποφυλακίστηκε την Δευτέρα, ενώ ο 27χρονός ντράμερ Michal Lysejko, ο 31χρονος τραγουδιστής Rafal Piotrowski και ο 30χρονος μπασίστας Wiecek αποφυλακίστηκαν στις 22 Νοεμβρίου.

Ο Piotrowski κατηγορείται για απαγωγή πρώτου βαθμού και βιασμό δευτέρου βαθμού, ο Wiecek και ο Lysejko για απαγωγή πρώτου βαθμού και για βιασμό τρίτου βαθμού.
Στο πλαίσιο της αποφυλάκισης τα μέλη της μπάντας διατάχθηκαν να παραμείνουν στην Washington και τους απαιτήθηκε να παραδώσουν τα διαβατήρια τους.
Η δίκη τους θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου.

Το θύμα ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε ομαδικό βιασμό από τους μουσικούς στο μπάνιο του tour bus μετά από την συναυλία των DECAPITATED's στις 31 Αυγούστου με τους THY ART IS MURDER στο Pin concert venue στο κέντρο του Spokane που έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας τους "Double Homicide". Η γυναίκα είπε ότι μπήκε στο tour bus για να πιούνε ποτά με την μπάντα πριν συμβεί το αποτρόπαιο γεγονός.

Τα 4 μέλη των DECAPITATED συνελήφθησαν στις 9 Σεπτεμβρίου στην Santa Ana, της Καλιφόρνια μετά από ζωντανή τους εμφάνιση. Προφυλακίστηκαν στις φυλακές County Jail στο Los Angeles πριν εκδοθούν στο Spokane.

Οι DECAPITATED ανακοίνωσαν τον Σεπτέμβριο ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις τους. Τα μέλη της μπάντας ωστόσο αρνούνται τις κατηγορίες.

Σε μία δήλωση τους, τα μέλη των DECAPITATED είπαν: "Ο πρώτος αξιωματικός που εξέτασε την καταγγελία ανέφερε, 'Δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν σε βιασμό'". Η μπάντα δηλώνει βέβαιη ότι μόλις εξεταστεί η υπόθεση και τα αποδεικτικά στοιχεία, θα είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στην χώρα τους"

Copyright 2024. All Right Reserved.