DOOMSWORD: ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ

Οι Doomsword επιστρέφουν! Με ένα update στην σελίδα τους στο Facebook, ο τραγουδιστής και ηγέτης της μπάντας Deathmaster γνωστοποίησε ότι η μπάντα, η οποία ήταν σιωπηλή εδώ και χρόνια, δουλεύει ήδη σε υλικό για έναν νέο δίσκο με άγνωστη ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναλυτικά η δήλωση του Deathmaster:

«Μια γρήγορη επικοινωνία από τον Deathmaster. Έχουμε πολλά νέα τα οποία θα αποκαλυφθούν εν καιρώ.

Πρώτον και κυριότερο, ο νέος δίσκος έχει γραφτεί ήδη σε μια πρώτη demo μορφή. Αυτό που είναι διαφορετικό αυτή τη φορά είναι η έμπνευση. Απλά δεν υπήρχε πριν αντίθετα με ότι συμβαίνει τώρα. Τα νέα κομμάτια είναι δυνατά, επικά και κλασσικά DoomSword! Το momentum υπάρχει και δουλεύουμε εξ αποστάσεως. Το υλικό που έχω λάβει μέχρι στιγμής από τον Gianluca “Ancient” Silvi (κιθάρες) και τον Wrathlord (τύμπανα) με έχει κάνει να νιώθω σαν οπαδός. Δεν μπορώ να επαινέσω αρκετά το παρόν lineup της μπάντας. Λόγω της παρούσας κατάστασης δεν μπορούμε να πούμε πότε θα ηχογραφηθεί ο δίσκος αλλά ξέρουμε ότι αυτό θα είναι το συντομότερο δυνατό. Δε θέλω να αποκαλύψω πολλά αλλά θα επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στον Robert E. Howard και τον Conan τον Βάρβαρο, αλλά θα υπάρχουν επίσης και κάποια κομμάτια που δεν σχετίζονται με αυτό αλλά και ένα κομμάτι-φόρος τιμής.

Ξαναεπισκεφθείτε την σελίδα μας για νέα σχετικά με την κυκλοφορία του demo και των βινυλίων που πρόκειται να γίνει. Επίσης θα ανεβάσω και κάποια παλιά demos από το album My Name Will Live On τα οποία είναι φοβερά».

Η τελευταία κυκλοφορία των Doomsword ήταν το The Eternal Battle του 2011.

Copyright 2024. All Right Reserved.