OF GODS AND MONSTERS: ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Αλλαγές προσωπικού για τους Of Gods And Monsters, το συγκρότημα το οποίο κινείται γύρω από τον τραγουδιστή Kevin Goocher (ex-Omen, Phantom – X), καθώς παρελθόν αποτελούν τα 3/4 του συγκροτήματος, αφού στην θέση των Dean Castronovo (τύμπανα - The Dead Daisies, Journey), Tim Gaines (μπάσο - Aldo Nova, Stryper) και Joey Tafolla (κιθάρα – Graham Bonnet Band, Jag Panzer) ήρθαν αντίστοιχα οι Simon Wright (AC/DC, Dio, UFO), Bjorn Englen (Dio Returns, Yngwie Malmsteen, Quiet Riot) και Ira Black (Lizzy Borden, Metal Church).  

Ο Kevin Goocher δήλωσε σχετικά: «Είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένος με το νέο lineup. Αυτοί οι τύποι είναι πραγματικά Θεοί και Τέρατα σε ότι κάνει ο καθένας τους. Ειδικά το να γράφω με τον Ira είναι κάτι το οποίο δεν είχα βιώσει έως τώρα. Το να δουλεύω με αυτούς τους μουσικούς με έσπρωξε στο να σκεφτώ πιο ανοιχτά. Ήταν συναρπαστικό και ελπίζω αυτό να το νιώσουν και οι ακροατές».

Το ντεμπούτο άλμπουμ των Of Gods And Monsters με τίτλο Sons Of Armageddon στο οποίο συμμετείχε το απελθόν lineup κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και σε αυτό συμμετείχε και ο Simon Wright σαν guest στο single Waiting On The End of the World ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι τα νέα μέλη της μπάντας έπαιξαν ξανά μαζί το 2015 – 2016 περιοδεύοντας σαν μέλη των Hellion την Ann Boleyn.

Αυτή την περίοδο οι Of Gods And Monsters ολοκληρώνουν τον νέο τους δίσκο υπό την καθοδήγηση του Wyn Davis, ο οποίος έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα όπως ο Dio, οι Guns n’ Roses, οι Dokken και οι Great White. Ταυτόχρονα η μπάντα έχει ήδη ανακοινώσει ημερομηνίες για ζωντανές εμφανίσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021.

Περισσότερα στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

Copyright 2024. All Right Reserved.