HALLOWS EVE: ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ TALES OF TERROR

Οι βετεράνοι Αμερικανοί thrashers Hallows Eve θα επανακυκλοφορήσουν στις 15 Ιανουαρίου μέσω της Metal Blade Records το κλασσικό τους ντεμπούτο Tales Of Terror που κυκλοφόρησε αρχικά το 1985. Η κυκλοφορία θα είναι διαθέσιμη τόσο σε βινύλιο όσο και σε digipack CD και μπορείτε να την προπαραγγείλετε εδώ.

Ο μπασίστας των Hallows Eve Tommy Stewart είπε σχετικά με το δίσκο: «Το Tales of Terror έκανε το ξεκίνημα των Hallows Eve να ακουστεί! Ήμασταν μια μικρή «φυλή» από παιδιά που ζούσαν τη ζωή τους στους δρόμους, γεμάτα από πάθος, θυμό, χαρά και τις ασυγκράτητες ανησυχίες της νιότης. Θέλαμε να διοχετεύσουμε όλη αυτή την ενέργεια ουρλιάζοντας στον κόσμο και αυτό ήταν το Tales of Terror».

Η επανακυκλοφορία αυτή έχει υποστεί πλήρες remastering και αποκατάσταση από τον Patrick W. Engel στο Temple Of Disharmony ενώ περιλαμβάνει και νέες σημειώσεις από τον Tommy Stewart. Επίσης στην βινυλιακή έκδοση θα υπάρχει μια διπλή αφίσα ενώ το digipack CD θα έχει ένα 16σέλιδο βιβλιαράκι καθώς και 4 ακυκλοφόρητα bonus tracks από μια πρόβα της μπάντας. Σύμφωνα με την μπάντα αναμένονται και άλλες επανακυκλοφορίες από τους Hallows Eve οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Το tracklisting του Tales Of Terror:

"Plunging To Megadeath"

"Outer Limits"

"Horrorshow"

"The Mansion"

"There Are No Rules"

"Valley Of The Dolls"

"Metal Merchants"

"Hallows Eve (Including Routine)"

CD bonus tracks:

"Scream in the Night" (Exciter Cover - Rehearsal May 1984)

"The Mansion" (Rehearsal June 1984)

"Eighteen" (Alice Cooper Cover - Rehearsal May 1984)

"Hallows Eve (Including Routine)" (Rehearsal May 1984)

heverecd121_0.jpeg

Copyright 2024. All Right Reserved.