KK' S PRIEST: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021

Οι KK’s Priest, η νέα μπάντα του πρώην κιθαρίστα των Judas Priest Κ.Κ. Downing στην οποία συμμετέχουν επίσης οι πρώην Judas Priest Tim “Ripper” Owens (φωνητικά) και Les Binks (τύμπανα), θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της μέσα στο 2021 μέσω της Explorer1 Music Group. Ταυτόχρονα η μπάντα θα κάνει και μερικές επιλεγμένες ζωντανές εμφανίσεις για την επέτειο των 50 ετών των Judas Priest, των οποίων ο Downing αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος, με το setlist να αποτελείται τόσο από κομμάτια των Judas Priest όσο και από νέα κομμάτια. Το lineup των KK’s Priest συμπληρώνουν ο κιθαρίστας A.J. Mills (Hostile) και ο μπασίστας Tony Newton (Voodoo Six).

S79pRWxwRgCFqRwMDN7PZS_0.jpg

Στο μήνυμα του προς τους οπαδούς ο Downing ανέφερε: «Αγαπητοί metal fans, στέλνω γιορτινές ευχές σε όλους από εμένα και όλα τα μέλη της μπάντας! Απογοητευτήκαμε πολύ όταν ακυρώθηκαν οι φετινές καλοκαιρινές εμφανίσεις μας αλλά σκοπεύουμε να σας αποζημιώσουμε την νέα χρονιά με πολλές συναυλίες και την κυκλοφορία του νέου μας δίσκου. Αν και είμαστε ακόμα στη μέση της μάχης, οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα επιστέψουμε στην ομαλότητα αρκετά σύντομα, χάρη στα πολλά εμβόλια που μας είναι πια διαθέσιμα.

Για αυτή τη χρονιά που πέρασε θα ήθελα να δώσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλους στην Explorer1 Music Group και στα μέλη των KK’s Priest, όπως επίσης και σε όλους τους εργαζόμενους στην Steel Mill για την αφοσίωση και την υπέροχη δουλειά τους. Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας, όπως και εγώ, είστε παραπάνω από έτοιμοι για να αποχαιρετήσετε το 2020. Έχοντας αυτό υπόψιν, ας προσμένουμε το 2021, καθώς είμαι σίγουρος ότι θα ανταμείψει την υπομονή και την επιμονή μας με την καλύτερη μουσική και τις συναυλίες που θα μπορούσαμε να ελπίζουμε. Μέχρι τότε να έχτε καλές γιορτές και θα σας δω όλους ξανά πολύ σύντομα!»

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.