Έχουμε ήδη πει για το νέο, έβδομο, άλμπουμ των αγαπητών progressive metallers Leviathan από το Colorado. Θα λέγεται "Words Waging War" και η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του ορίστηκε στις 27 Νοεμβρίου του 2020. Δόθηκαν στη δημοσιότητα το εξώφυλλο και οι τίτλοι των τραγουδιών του άλμπουμ τα οποία μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Μέχρι να έχουμε και τα πρώτα τραγούδια, ας θυμηθούμε μερικές υπέροχες στιγμές που μας έχει χαρίσει αυτή η καταπληκτική μπάντα όλα αυτά τα χρόνια.

1. Compromised By Need
2. Ambitous Stones Overturned
3. Who Im Supposed To Be
4. Someone Elses Art
5. Picture Perfect
6. Strength and Limitations
7. This Order of Things
8. Ten To The Twelfth
9. WWW
10.Blood and Imagination
11.Projecting Feelings
12.Cast A Long Shadow
13.A Legacy Not Yet Defined


John Lutzow -Vocals, Guitar, Keybooards, Percussion
Derek Blake - Vocals, Bass
Raphael Gazal - Lead Vocals
Kyle Brian Abbott - Drums

"I don't forgive you for giving up on me
But I understand what causes distance
And loss of interest
You said you'd give up the world
I've never meant so much to someone
And been so soon forgotten

Copyright 2021. All Right Reserved.