MICHAEL SWEEΤ: ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ BACH ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ STRYPER

Από ότι φαίνεται, όλα καλά πλέον μεταξύ του Michael Sweet, κιθαρίστα και τραγουδιστή των  christian rockers Stryper και του Sebastian Bach, πρώην τραγουδιστή των Skid Row.

Η αιτία της διαμάχης πάει πίσω στο 2016, όταν οι δύο τους αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς (ή μάλλον… βρισιές) δημοσίως με αφορμή το σχόλιο του Sweet ότι μια διασκευή του κλασσικού I Remember You των Skid Row από την 16χρονη τότε Moriah Formica (μπορείτε να πάρετε μια ιδέα στο βιντεο πιο κάτω) ήταν πολύ καλύτερη από την αυθεντική εκτέλεση με τον Bach, κάτι που πυροδότησε την αντίδραση του τελευταίου ο οποίος αποκάλεσε τον Sweet “δειλό” καθώς και ότι “έχει ένα μεγάλο γ…..νο στόμα”, με τον Sweet να επανέρχεται και να αποκαλεί τον Bach “ψώνιο”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του λοιπόν, ο Sweet, ερωτώμενος σχετικά με το συμβάν είπε:

«Προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με τον Sebastian κάποιες φορές και του έστειλα κάποια e-mail. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί του αυτή τη στιγμή. Σέβομαι τον Sebastian, είναι φοβερός τραγουδιστής και τουλάχιστον για μένα είναι περασμένα ξεχασμένα. Ελπίζω να είναι το ίδιο και για αυτόν. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην ζωή, τώρα όλα είναι καλά».

Στην ερώτηση γιατί οι Stryper επέλεξαν να ονομάσουν τον νέο δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 20 Απριλίου God Damn Evil, ο Sweet απάντησε:

«Δεν το κάναμε απλά για να προκαλέσουμε εντύπωση. Υπάρχει ένα νόημα που θέλουμε να δείξουμε. Είχαμε σκεφτεί να χρησιμοποιήσουμε αυτό τον τίτλο μερικά χρόνια πριν. Τότε δεν το κάναμε γιατί μας είχε φανεί υπερβολικό. Τώρα όμως, στο 2018, με όλα αυτά που βλέπουμε στις ειδήσεις, με το κακό που αντιμετωπίζουμε σε νέα επίπεδα και βάσεις καθημερινά, είχε απόλυτο νόημα για εμάς να ονομαστεί ο δίσκος God Damn Evil. Είναι ουσιαστικά μια προσευχή, αυτό είναι. Δεν είναι βλασφημία, δεν είναι μια δήλωση που απλά θέλει να σοκάρει, είναι μια προσευχή και ζητάμε από τον Θεό να καταραστεί (damn) το κακό που βλέπουμε γύρω μας. Θα έπρεπε να είναι μια προσευχή στα χείλη όλων. Κάποιοι φρικάρουν πιστεύοντας ότι επικαλούμαστε το όνομα του Κυρίου επί ματαίω αλλά δεν είναι έτσι σε καμιά περίπτωση».

81WXlCpLw8L._SL1200_.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.