MOTORHEAD: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ROCK N' ROLL HALL OF FAME ΜΕ... ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ!

Το Rock N’ Roll Hall Of Fame έχει επανειλημμένως γίνει αντικείμενο συζητήσεων σχετικά με την δυσκαμψία που το διακρίνει όσον αφορά την επιλογή των υποψηφίων προς εισαγωγή καλλιτεχνών σε αυτό και η ανακοίνωση των ονομάτων για την κλάση του 2020 δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ανάμεσα λοιπόν στους φετινούς υποψηφίους είναι δικαίως (και καθυστερημένα θα λέγαμε καθώς ο Lemmy δεν είναι πλέον κοντά μας) και οι Motorhead. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το Rock N’ Roll Hall Of Fame εξαίρεσε από την υποψηφιότητα τα 2/3 των Motorhead, δηλαδή τον κιθαρίστα Phil Campbell και τον ντράμερ Mickey Dee! Αντί αυτών, μαζί με τον Lemmy (ευτυχώς αυτόν τον… εγκρίνανε) θα είναι υποψήφια 2 παλιότερα και θρυλικά μέλη των Motorhead (οι οποίοι επίσης έχουν φύγει από τη ζωή), ο κιθαρίστας “Fast” Eddie Clarke και ο ντράμερ Phil Taylor, τα μέλη της «κλασσικής» σύνθεσης της μπάντας, με τους οποίους κυκλοφόρησε τους δίσκους που δημιούργησαν τον θρύλο των Motorhead (Overkill, Bomber, Ace Of Spades σας θυμίζουν κάτι;).

5a574a2076976.jpg

Το περίεργο της υπόθεσης ωστόσο και κάτι που εξέπληξε τόσο τον Campbell όσο και τον Dee είναι ότι και οι 2 είναι τα μακροβιότερα μέλη της μπάντας, με τον πρώτο να έχει κλείσει σε αυτήν 31 χρόνια και τον δεύτερο 23 αλλά παρόλα αυτά ουσιαστικά θεωρούνται λίγο πολύ ως ανύπαρκτοι στην ιστορία της μπάντας. Προφανώς τίποτα δεν ακυρώνει την τεράστια κληρονομιά που άφησαν οι Clarke και Taylor, ωστόσο όποιο και αν ήταν το σκεπτικό της απόφασης, αποτελεί τουλάχιστον ασέβεια προς το πρόσωπο των 2 μουσικών να μην συμπεριληφθούν και αυτοί την υποψηφιότητα της μπάντας για εισαγωγή στο Rock N’ Roll(;) Hall Of Fame.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι φετινοί υποψήφιοι μαζί με τους Motorhead είναι επίσης οι Pat Benatar, Dave Matthews Band, Depeche Mode, The Doobie Brothers, Whitney Houston, Judas Priest, Kraftwerk, MC5, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G., Rufus featuring Chaka Khan, Todd Rundgren, Soundgarden, T-Rex και Thin Lizzy. Μπορείτε να δώσετε και εσείς τις δικές σας ψήφους μέχρι 10/1/20 εδώ

Copyright 2024. All Right Reserved.