O JEFF WATERS ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ANNIHILATOR SOLO PROJECT ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

O Jeff Waters παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο "Tall Toomey" podcast. Ερωτηθείς αν οι αλλαγές στη σύνθεση των ANNIHILATOR τον έχουν αναγκάσει να αλλάξει τον τρόπο που γράφει και ηχογραφεί το συγκρότημα την μουσική του, ο Waters είπε: "Όχι. Απλά κάνεις τα τραγούδια στο στούντιο, μετά τα ολοκληρώνεις όλα αυτά και σκέφτεσαι, 'Ok, τώρα πως θα παίξουμε τα τραγούδια που διαλέξαμε στην περιοδεία; Ο ναι! Ποιος μπορει να είναι στο μπάσο και τη ρυθμική κιθάρα αυτή τη φορά; Απ’ έξω ειδικά οι Βορειοαμερικάνοι fans που είτε τώρα μας ανακαλύπτουν ή βλέπουν φήμες στα social media ή οτιδήποτε πιθανότατα να σκέφτονται, 'Κοίτα πόσους μουσικούς είχε αυτός ο τύπος. Θα πρέπει να είναι μεγάλος μαλάκας, δικτάτορας, μπλα μπλα μπλα… Οι Ευρωπαίοι που μας βλέπουν κάθε χρόνο ξέρουν ότι ουσιαστικά είναι ένα solo project και ο Waters προσλαμβάνει τύπους για να πάνε περιοδεία, αλλά προσλαμβάνει πραγματικά εξαιρετικούς μουσικούς τις περισσότερες φορές. Και θα αγοράσουν (οι Ευρωπαίοι fans) το album, 'επειδή τους αρέσει, και ίσως να μην μας αρέσει το επόμενο, αλλά θα τσεκάρουμε το επόμενο από αυτό.'"

Και πρόσθεσε: "Αυτή είναι κατά κάποιο τρόπο η φιλοσοφία των ANNIHILATOR εν τάχει: Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα solo project στα παρασκήνια και το στούντιο, και είναι μια πλήρης αληθινή μπάντα όταν την βλέπεις σε περιοδεία, δεν είναι το 'Waters show' — είναι το αντίθετο, είναι μπάντα."

Πιεζόμενος από το δημοσιογράφο εαν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να πάνε και να του πουν, "Ήμουν μέλος των ANNIHILATOR," και μπορεί να μην τους θυμάται καν, ο Waters γέλασε και απάντησε: «Όχι αλλά κάποιες φορές ξεχνώ τις χρονιές ή τις περιοδείες.  Αλλά μιλάω σχεδόν με όλους όσους έχουν συνεργαστεί μαζί μας— από την μεριά των studio, των ηχοληπτών, των μουσικών. Εννοώ ότι αυτό είναι όλη μου η ζωή, οπότε είμαι πάντα μπλεγμένος με το heavy metal και το thrash metal και με τη μπάντα, οπότε κάποιον θα συναντήσεις ή θα δεις σε κάποια συναυλία. Όπως ο Mike Mangini που ήταν για χρόνια ο ντράμερ μας και για αρκετούς δίσκους και πήγε από εμάς στους EXTREME και τον  Steve Vai και τώρα στους DREAM THEATER, φυσικά. Και έχεις και ένα τσούρμο από εξαιρετικούς μουσικούς που κατά κάποιο τρόπο ξεκίνησαν από εμάς σε κάτι μεγαλύτερο ή καλύτερο κατά κάποιο τρόπο, ή διαφορετικές ευκαιρίες. Το ίδιο είναι και όταν προσλάμβάνεις διαφορετικούς μουσικούς. Κάποιοι φεύγουν επειδή κάνουν παιδιά ή δεν θέλουν να περιοδεύουν πια, ή τους κάνουν μια καλύτερη προσφορά από μια άλλη μπάντα ή έχουν κάτι σταθερό κοντά στο σπίτι και μένουν σε αυτό. Εάν όμως τώρα ανακαλύπτεις την μπάντα και κοιτάς τα κοινωνικά δίκτυα ή τη Wikipedia μάλλον σχηματίζεις λάθος εντύπωση ε;»

Copyright 2024. All Right Reserved.