OI AIR RAID ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΡΑΜΕΡ DAVID HERMANSSON

Οι Σουηδοί Air Raid δημοσίευσαν την ακόλουθη ανακοίνωση στην σελίδα τους στο facebook…

“Είμαστε πολύ λυπημένοι που πρέπει να ανακοινώσουμε την αποχώρηση του ντράμερ μας David Hermansson. Ο David έγινε μέλος της μπάντας το 2010.
Ωστόσο η απόφαση να χωρίσουμε τους δρόμους μας ήταν αναπόφευκτη για διάφορους λόγους. Θέλουμε να του ευχηθούμε να έχει καλή τύχη στο μέλλον, Raid on bro!

Μετά από αυτό, τον νέο ντράμερ της μπάντας θα σας τον παρουσιάσουμε την επόμενη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι, εκτός από αυτό αναμένονται συνταρακτικά νέα!”

Οι Air Raid έκαναν την πρώτη τους δισκογραφική εμφάνιση με το EP Danger Ahead το 2012. Την ίδια χρονιά κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ Night of the Axe, το Point of Impact το 2014 και τελευταία κυκλοφορία του συγκροτήματος είναι το Across the Line που κυκλοφόρησε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2017.

Στο τελευταίο LP οι Air Raid άλλαξαν τραγουδιστή, για δεύτερη φορά, ο Fredrik Werner, αντικατέστησε τον Arthur W Andersson που ήταν ο τραγουδιστής της μπάντας από το 2013 μέχρι το 2016. Ο Ελληνικής καταγωγής Michael Rinakakis ήταν μέλος των Air Raid από το 2011 μέχρι το 2013

Copyright 2024. All Right Reserved.