OZZY OSBOURNE: ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΩ ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Boston Herald ο Ozzy Osbourne δήλωσε ότι ελπίζει να επιστρέψει στο στούντιο για να ηχογραφήσει νέα μουσική αμέσως μόλις τελειώσει την περιοδεία No More Tours 2. Όπως είπε: «Έχω κάποια τραγούδια γραμμένα και έχω πολλές ιδέες και πραγματικά θέλω να γράψω έναν νέο δίσκο, αλλά όσο για το πότε πρόκειται να γίνει αυτό δεν έχω πραγματικά ιδέα».

Ο Ozzy είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξή του νωρίτερα φέτος ότι συνήθως δεν δουλεύει σε νέα μουσική όσο περιοδεύει: «Όταν είμαι σε περιοδεία και έχω ρεπό, πρέπει να προστατεύω την φωνή μου, οπότε δεν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσω να τραγουδάω και να γράφω. Βέβαια το έχω κάνει αυτό στο παρελθόν».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Ozzy Osbourne ήταν το Scream του 2010, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν απασχολημένος με την αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Black Sabbath. Ο ίδιος ο Ozzy έχει κάνει στο παρελθόν αντιφατικές δηλώσεις σχετικά με το αν θα κυκλοφορήσει άλλον full length δίσκο. Όπως είπε πεί πέρσι: «Το να κυκλοφορείς έναν full length δίσκο πλέον δεν συμφέρει από οικονομικής άποψης. Στην πραγματικότητα χάνεις λεφτά γιατί ο κόσμος δεν αγοράζει δίσκους πλέον. Ίσως κάνω μόνο 1-2 κομμάτια και τα κυκλοφορήσω. Συνήθως πάω στην Sharon και της λέω “θέλω να κάνω έναν δίσκο” και μετά της λέω “δεν θέλω να κάνω δίσκο”, πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω.

Η περιοδεία No More Tours 2 βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς στις 30 Αυγούστου ξεκίνησε το Βορειοαμερικάνικο σκέλος της στο Allentown της Pennsylvania, εμφάνιση απο την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα ερασιτεχνικό βίντεο.

Copyright 2024. All Right Reserved.