OZZY: REUNION ΜΕ ZAKK WYLDE & ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ GUS G

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ozzy Osbourne επαναφέρει στη σύνθεση του συγκροτήματος του τον Zakk Wylde για τις επερχόμενες ανακοινωμένες συναυλίες του στην Αμερική.

Στη σόλο μπάντα του Ozzy, θα παίζουν ακόμη οι γνωστοί συνεργάτες του εδώ και χρόνια "Rob "Blasko" Nicholson στο μπάσο, o Tommy Clufetos στα ντραμς κι ο Adam Wakeman στα πλήκτρα.

Η περιοδεία του Ozzy ξεκινά τον Ιούλιο από το Rock USA festival στο Oshkosh, Wisconsin, ενώ αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν και άλλες ημερομηνίες. 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και πάλι στο δρόμο με τους ZakkBlaskoTommy και Adam," λέει ο Ozzy Osbourne. "Αυτό είναι αυτό που κάνω. Εκεί ανοίκω στο δρόμο."

"Ανυπομονώ για τα hardcore powahlifting training sessions με τον Ozzy αλλά και να παίζω μουσική ανάμεσα στα σετ των heavy squats, benching και deadlifts," πρόσθεσε ο Zakk Wylde.

Θα ακολουθήσει η προετοιμασία για το επόμενο Ozzy άλμπουμ το 2018 στην Epic.

Οι ανακοινωμένες ημερομηνίες είναι :

Jul. 14 - Oshkosh, WI Ozzy at Rock USA
Jul. 16 - Chicago, IL Chicago Open Air Festival
Aug. 09 - Sturgis, SD The Legendary Buffalo Chip
Aug. 21 - Cartersville, IL Moonstock 2017 Festival

Αυτή η ανακοίνωση σημαίνει βέβαια οτι ο Gus G, δεν είναι πλέον μέλος του Ozzy. Ο Gus, με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει έβγαλε άμεσα την παρακάτω ανακοίνωση.

"Είναι τιμή και προνόμιο να παίζω στο πλάι σου από το 2009. Τίποτε άλλο από σπουδαίες στιγμές κι εμπειρία ζωής. 

Προς τον Ozzy και τη Sharon - Ευχαριστώ για όλα. Σας αγαπώ. Προς τους Blaski, Adam και Tommy - Ήταν ευχαρίστησή μου να ροκάρουμε μαζί! Σαν οπαδός είναι σπουδαίο να βλέπω τον Ozzy και τον Zakk ξανά μαζί. Καιρός ήταν. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό – ένα ευχαριστώ σε όλους τους fan που μου έδειξαν αγάπη και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, τα λέμε εκεί έξω σύντομα! Ozzy rules! G"

Copyright 2024. All Right Reserved.