RAMMSTEIN ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ!

Το οτι δεν φοβούνται να προκαλέσουν και να καυτηριάσουν κάτι είναι γνωστό. Όπως επίσης γωνστό είναι οτι δεν κωλόνουν να το φτάσουν στα άκρα. Έτσι στην πρόσφατη συναυλία τους στη Ρωσιά οι Rammstein το έκαναν με ένα φιλί. Η μπάντα έπαιζε στη Μόσχα στο Luzhniki Stadium τον Ιούλιο και αμέσως μετά το εναρκτήριο τραγούδι από το νέο τους άλμπουμ, "Aüslander", οι δύο έγχορδοι έδωσαν ένα φιλί στο στόμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νομοθεσία της χώρας αναφορικά με τους anti-LGBT νόμους. Οι Ρώσσικοι νόμοι, "για τον σκοπό της προστασίας των παιδιών από πληροφορίες ενάντια στην άρνηση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών" απαγορεύει αυστηρά οτιδήποτε εγείρει ενδιαφέρον σε τέτοιες σχέσεις ή "propaganda σε μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις."

Οι Rammstein ανέβασαν το φωτογραφικό στιγμιότυπο στο Instagram με τον τίτλο "Россия, мы любим тебя!" ή "Ρωσσία σε αγαπάμε!"

Μάλιστα επειδή κάποιοι αμφισβητησαν το χαρακτήρα του φιλιού και τις προθέσεις του συγκροτήματος παρακάτω βλέπετε ακόμη μια φωτογραφία με το ντράμμερ του συγκροτήματος

Rammstein Drummer LGTB Moscow.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.