RITCHIE KOTZEN: ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ VIDEOCLIP

Ο Richie Kotzen δημοσιοποίησε το videoclip για το νέο του κομμάτι με τίτλο The Damned. To video σκηνοθετήθηκε από τον Vicente Cordero και γυρίστηκε στο Paramount Ranch.

Σε συνέντευξή του στο Guitar Player ο Kotzen είπε σχετικά με το νέο κομμάτι: «Τώρα που δεν βρίσκομαι σε περιοδεία έχω ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το γράψιμο και την ηχογράφηση νέου υλικού. Αυτή τη φορά ωστόσο η κύρια διαφορά είναι ότι χρησιμοποιώ στο studio τους μουσικούς από τις ζωντανές εμφανίσεις μου, τον μπασίστα Dylan Wilson και τον ντράμερ Mike Bennett. Παίζουμε μαζί ζωντανά για περισσότερο από 7 χρόνια αλλά δεν έχουμε ηχογραφήσει πολλά πράγματα μαζί. Αυτή τη φορά, αντί να περιμένω να ηχογραφηθεί όλο το υλικό και να κυκλοφορήσω δίσκο, αποφάσισα να κυκλοφορήσω μια σειρά από singles. Ίσως αυτά να οδηγήσουν σε έναν ολοκληρωμένο δίσκο, ίσως και όχι».

Όσον αφορά το project The Winery Dogs στο οποίο ο Kotzen συνεργάζεται με τους Mike Portnoy και Billy Sheehan, το οποίο είναι αδρανές αυτό τον καιρό, σε παλιότερη συνέντευξή του πριν από μερικούς μήνες ο Kotzen είχε αντικρούσει τις φήμες περί διάλυσης του group: «Δεν ξέρω από πού προήλθαν οι φήμες αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε διαλυθεί. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με το δικό μου υλικό και το ίδιο κάνουν ο Mike και ο Billy αλλά η πόρτα μένει ανοιχτή. Όταν ο καθένας κάνει τον κύκλο του με αυτά που ασχολείται, μπορώ πολύ εύκολα να μας δω να συναντιόμαστε ξανά και να συζητάμε για το τι θα κάνουμε στη συνέχεια».

Copyright 2024. All Right Reserved.