SODOM: TRAILER ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ EP

Οι (ανανεωμένοι) Γερμανοί thrash θρύλοι Sodom πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 2 Νοεμβρίου ένα νέο single και video, το οποίο θα είναι μια ζωντανή ηχογράφηση του One Step Over The Line. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε στην εμφάνιση της μπάντας στο Rock Hard Festival και θα βρίσκεται σαν bonus track στην ψηφιακή έκδοση της νέας κυκλοφορία της μπάντας, το Partisan EP, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου μέσω της Steamhammer. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer για το Partisan αλλά και για την επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία των Sodom η οποία θα τιτλοφορείται MTV Headbangers Ball και εκτός από τους Sodom θα περιλαμβάνει τους Death Angel και τους Suicidal Tendencies. Το Partisan θα είναι διαθέσιμο τόσο σε digipack CD όσο και σε 10’’ διάφανο βινύλιο, καθώς και σε download και streaming μορφή.

Το tracklisting του Partisan:

01. Partisan

02. Conflagration

03. Tired & Red (live at the Rock Hard Festival 2018)

 Στην νέα σύνθεση των Sodom τον τραγουδιστή/μπασίστα και ηγέτη της μπάντας Tom “Angelripper” Such πλαισιώνουν ο παλιός γνώριμος της μπάντας (έπαιξε στα Persecution Mania, Mortal Way Of Live και Agent Orange albums) Frank “Blackfire” Gosdzik (Kreator, Assasin) στην κιθάρα, ο Stefan “Husky” Hüskens (Asphyx, Desaster) στα τύμπανα και ο Yorck Segatz (Beyondition) επίσης στην κιθάρα. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της μπάντας που περιλαμβάνει 2 κιθαρίστες στην σύνθεσή της.

Ο Tom Angelripper είπε σχετικά με το νέο lineup των Sodom: «Είμαστε ξανά μια αληθινή οικογένεια. Το απολαμβάνουμε όλοι μας. Υπάρχει πραγματικό ομαδικό πνεύμα πάλι. Περνάμε πολύ ωραία μαζί και ο καθένας μας ενδιαφέρεται για όλα και το πιο σημαντικό, ο καθένας είναι εκεί για να βοηθήσει τους υπόλοιπους. Προφανώς αυτή η ατμόσφαιρα θα έχει θετικό αντίκτυπο στην δημιουργική διαδικασία».

Υπενθυμίζεται ότι τα 2 πρώην μέλη των Sodom, ο κιθαρίστας Bernd “Bernermann” Kost και ο ντράμερ Markus “Makka” Freiwald αποτέλεσαν παρελθόν από την μπάντα τον Γενάρη, ισχυριζόμενοι ότι απολύθηκαν από τον Angelripper απλώς μέσω μηνύματος στην πλατφόρμα WhatsApp, ενώ δεν είχαν καν προλάβει να θέσουν υπόψιν του το υλικό που είχαν ήδη ετοιμάσει για τον επόμενο δίσκο των Sodom.

SodomPartisanEPSept2018.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.