TAD MOROSE: 'APOCALYPSE' LYRIC VIDEO

Tad Morose - Apocalypse (OFFICIAL LYRIC VIDEO)

Το επίσημο lyric video του τραγουδιού "Apocalypse" δημοσιοποίησαν οι Σουηδοί TAD MOROSE. Το τραγούδι προέρχεται από το δέκατο άλμπουμ του συγκροτήματος με τον τίτλο "Chapter X", που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου από την GMR Music.

Μετά την κυκλοφορία του "St. Demonius", το κουιντέτο βγήκε στο δρόμο σε περιοδεία σε όλη την Ευρώπη. "Το 2015 και 2016 ήταν όπως πάντα το ίδιο με αυτούς τους τύπους, να είμαστε σε περιοδεία, να συλλέγουμε ψυχές ή όπως το λένε οι περισσότεροι δημιουργήσαμε περισσότερους fans,'" λέει ο τραγουδιστής Ronny Hemlin.

32239581_10155479627600334_1448715352526553088_o.jpg

Οι TAD MOROSE πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του 2017 κλεισμένοι στο Studio Claustrophobic δουλεύοντας σε ελεύθερο ρυθμό. Η ηχογράφηση αυτή καθαυτή ήταν ίδια όπως και στα δυο προηγούμενα άλμπουμ λέει ο κιθαρίστας τους συγκροτήματος Christer Krunt Andersson. "Ο Kenneth ηχογράφησε τις κιθάρες στο σπίτι του και εγώ τις δικές μου στο δικό μου στούντιο. Τα ντράμς το μπάσο και τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν στα Studio Claustrophobic. Με αυτό τον τρόπο όλοι μας μπορούμε να ηχογραφήσουμε όποτε θέλουμε. Μετά συναντιόμαστε, ακούμε τα πάντα στο Studio Claustrophobic και προσθέτουμε μικρές λεπτομέρειες. Τότε όταν είμαστε ευχαριστημένοι πηγαίνει για μίξη. Η μίξη έγινε από τον Ronny και τον συνεργάτη του στο studio Johan."

Η παρούσα σύνθεση των Tad Morose είναι

Ronny Hemlin - Lead Vocals 
Christer Krunt Andersson - Guitar 
Kenneth Jonsson - Guitar 
Johan Löfgren - Bass 
Peter Morén - Drums

Copyright 2024. All Right Reserved.