VIO-LENCE: ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ STUDIO ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ EP

Οι βετεράνοι thrashers Vio-Lence βρίσκονται στα Trident Studios στην Καλιφόρνια όπου υπό την επίβλεψη του Juan Urteaga (Machine Head, Testament) έχουν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις ενός νέου EP το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά μέσω της Metal Blade και θα είναι η πρώτη κυκλοφορία της μπάντας με νέο υλικό μετά το Nothing To Gain του 1993. Όπως  επιβεβαίωσε και ο κιθαρίστας της μπάντας Phil Demmel μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, οι ηχογραφήσεις προχωρούν σύμφωνα με το πρόγραμμα: «Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που βγάλαμε έναν δίσκο μαζί. Ποτέ δεν περίμενα ότι αυτό θα ξαναγινόταν ή ότι κάποιος θα νοιαζόταν για αυτό μετά από τόσο καιρό. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και ελπίζουμε να απολαύετε τα 5 νέα κομμάτια που ετοιμάζουμε. Ο Perry  (Strickland, τύμπανα) δουλεύει σκληρά πάνω στα μέρη του και θα συνεχίσουμε με τις κιθάρες την επόμενη εβδομάδα. Θα περάσουμε καλά. Σας ευχαριστούμε και πάλι που είστε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι».

140516898_166579471920650_56851204557310670_o_0.jpg

Η ανανεωμένη σύνθεση των Vio-Lence περιλαμβάνει εκτός από τα αρχικά μέλη Sean Killian (φωνητικά), Phil Demmel (κιθάρες) και Perry Strickland (τύμπανα) τον Christian Olde Wolbers (μπάσο, ex-Fear Factory) και τον Bobby Gustafson (κιθάρες, ex-Overkill), με την μπάντα να έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα κομμάτι που θα υπάρχει και στο επερχόμενο EP και το οποίο είναι μια διασκευή στο California Über Alles των Dead Kennedys, το videoclip του οποίου μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Demmel αφού δήλωσε σχετικά με το επερχόμενο EP ότι θα είναι μια ξεκάθαρα thrash κυκλοφορία, εμφανίστηκε βέβαιος ότι αυτή θα είναι μόνο η αρχή καθώς η μπάντα σκοπεύει να δουλέψει όλη μαζί μελλοντικά σε έναν full length δίσκο.

Copyright 2024. All Right Reserved.